BOA Blue Ocean Aid pareri nou tratament Psoriazis cu Ulei de ficat de rechin. Rezumat prospect. Preturi.

BOA Blue Ocean Aid psoriazis, parerea recenziilor din magazinele naturiste, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,63.

1. Pareri Favorabile - 2,40
2. Opinii Nefavorabile- 1,20
3. Comentarii Neutre - 1,40

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la BOA Blue Ocean Aid (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,35
Nesiguranta - 0,22
Opinii forumuri BOA – Blue Ocean Aid tratament natural nou psoriazis


Emotia parerilor referitoare la BOA Blue Ocean Aid  (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,54
Anticipare - 0,57

Am intrat pe forumurile pe care se discuta despre BOA – Blue Ocean Aid si am analizat comentariile utilizatorilor. Concluzia este ca multi dintre utilizatori considera de exemplu ca Uleiul de ficat de rechin de la LYSI este o optiune mult mai ieftina.

Conform prospectului BOA – Blue Ocean Aid este un nou tratament pentru psoriazis, despre care producatorii afirma ca poate vindeca definitiv aceasta boala de piele.

Rolul BOA Blue Ocean Aid  este de a reduce senzatia de mancarime si de durere, de a imbunatati sistemul iminitar si de a minimaliza aspectul leziunilor.

Producatorii sustin ca suplimentul natural pentru tratarea psoriazisului, BOA  Blue Ocean Aid, este realizat doar din ingrediente naturale si nu exista riscul de a provoca reactii adverse.

Capsulele de BOA Blue Ocean Aid  au in compozitia lor ingrediente eficiente ce lupta cu simptomele bolilor de piele.

Ulei de ficat de rechin contine alcoxigliceroli ce protejeaza organismul de infectii, refac tesuturile si vindeca rapid ranile, stimuleaza sistemul nervos si sistemul imunitar, incetinesc procesul de imbatranire.

Alcoxiglicerolii se regasesc in mod natural in laptele matern si in maduva osoasa, in ficat si splina). Ajuta la normalizarea numarului de leucocite la pacientii cu leucemie limfatica cronica.

Alcoxiglicerolii si uleiurile prezente in compozitia BOA Blue Ocean Aid cresc rezistenta celulelor pielii in fata infectiilor si opresc procesul inflamator.

De asemenea, uleiul de ficat de rechin este bogat in squalamine si squalene care ii confera pielii un plus de hidratare, imbunatatesc vizibil structura acesteia si normalizeaza sistemul imunitar.

Mod de administrare BOA Blue Ocean Aid: Se administreaza 2-3 capsule pe zi, in timpul meselor. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Acesta este un supliment alimentar si nu inlocuieste o dieta variata.

Nu se recomanda administrarea de BOA Blue Ocean Aid la minori, femeile gravide si cele care alapteaza.

Inainte de administrare, citeste cu atentie prospectul.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI