CALMOGEN Plant COMPLEX pareri capsule cu extract de SOFRAN. Prospect. Preturi.

CALMOGEN plant COMPLEX, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,80

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la CALMOGEN plant COMPLEX (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,59
pareri forum calmogen plant cu sofran pentru echilibru emotionalEmotia parerilor referitoare la CALMOGEN plant COMPLEX (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Anticipare - 0,62

Calmogen plant COMPLEX, 30 capsule, Omega Pharma avea la momentul analizei comentariilor pretul de aproximativ 52 lei in Farmaciile TEI.

Conform prospectului Calmogen plant COMPLEX este un supliment alimentar cu o compozitie unica pe baza de extract de sofran care se recomanda pentru stare de spirit pozitiva si echilibrul emotional.

Calmogen plant COMPLEX se folosește în perioade mai grele din punct de vedere emoțional, cu stare de spirit scazută, stres, oboseală,, precum și stare de îngrijorare și agitație.

Calmogen plant COMPLEX conține in compozitie Crosaffryl™: un complex nutritiv unic cu extract de Șofran.

a) Extractul standardizat de Șofran de înaltă calitate contribuie la menținerea unei stări de spirit pozitive și a echilibrului emoțional , ajutănd și la susținerea relaxării.

b) Complexul de Vitamine B care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la mentinerea sănătății psihice (Vitaminele B6 și B12), reducerea oboselii și extenuării (Vitaminele B6, B9, B12) și contribuie la performanta mentală normală (Vitamina B5).

c) Magneziu, cu o biodisponibilitate crescută, ajută la reducerea oboselii și la ameliorarea tensiunii și rigidității prin susținerea funcției musculare

Datorita compozitiei sale speciale si inovatoare Calmogen Plant Complex este eficient, bine tolerat si contine ingrediente cu eficacitate dovedita clinic. 

Calmogen Plant Complex actioneaza asupra simptomelor din 3 arii majore: fizic, cognitiv si emotional. 

Stări tipice cum ar fi: stare depresivă, neliniște și incapacitate de relaxare, performanța intelectuală scăzută, scăderea concentrării și a atenției.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI