CIRCULATIE cerebrala si MEMORIE N132 pareri capsule FARES pentru imbunatatirea concentrarii. Prospect.

Capsule Fares Circulatie cerebrala si Memorie N132, parerea recenziilor din magazinele naturiste, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri legate de suplimente pentru circulatia cerebrala, circulatie cerebrala deficitara forum, insuficienta circulatie cerebrala medicamente tonice - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Capsule Fares Circulatie cerebrala si Memorie (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,61
Nesiguranta - 0,18
Opinii forumuri capsule Fares Circulatie cerebrala si Memorie


Emotia parerilor referitoare la Capsule Fares N132 Circulatie cerebrala si Memorie (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,56
Incredere - 0,60

Conform prospectului, capsulele N132 Circulatie cerebrala si Memorie N132 de la Fares stimulează circulaţia sângelui la nivelul creierului şi astfel optimizează funcţia cerebrală.

Contribuie la îmbunătățirea atenției, a concentrării și a capacității de memorare

Circulatie cerebrala si Memorie Fares  susţine o stare mentală activă şi echilibrată în caz de suprasolicitare intelectuală si nu in ultimul rand reduce riscul declinului cognitiv la persoanele în vârstă.

Ingrediente compozitie Circulatie cerebrala si Memorie N132
  • Frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 105 mg
  • Frunze de rozmarin (Rosmarini folium) 70 mg
  • Rizomi de obligeană (Calami rhizoma)
  • Extract uscat de Bacopa monnieri standardizat în min. 10% bacozide
  • Extract uscat total 4:1 de saschiu (Vincae minoris herba)
  • Extract uscat de frunze de maté (Ilex paraguariensis) standardizat în min. 8% cafeină.

a) Wiki Frunzele de Ginkgo biloba au ca efect principal stimularea circulaţiei sangvine, astfel asigură creierului aportul necesar de oxigen şi glucoză, contribuind la optimizarea funcţiei cerebrale, favorizează un bun echilibru mental şi ajută la menţinerea performanţelor mentale la persoanele în vârstă.

Frunzele de Ginkgo biloba au o vizibila acţiune antioxidantă încetinind procesele de îmbătrânire celulară. Activează circulaţia sângelui la nivelul extremităţilor, dilată vasele de sânge, creşte rezistenţa vasculară (efect venotonic).

b) Wiki Frunzele de rozmarin conţin ulei volatil cu aromă puternică, stimulatoare. Rozmarinul este o plantă adaptogenă, antioxidantă. Rozmarinul stimulează circulaţia cerebrală şi microcirculaţia.

c) Wiki Obligeana este originară din India, unde era folosită pentru sănătate din timpurile cele mai vechi. 

Obligeana este o plnata medicinala sedativă, calmantă, liniştitoare, neurotonică şi susţine memoria.

d) Wiki Maté, numit şi «Ceai de Paraguay» este un arbust originar din America de Sud. Are un conţinut bogat în catechine şi cafeină care generează acţiunea stimulentă asupra sistemului nervos, tonică psihică şi antioxidantă. 

Ceaiul de Mate este benefic în oboseală fizică şi mentală, pentru menţinerea memoriei odată cu înaintarea în vârstă.

e) Wiki Bacopa monnieri. Aceasta planta medicinala este un excepţional neurotrofic şi tonic nervos, deoarece creşte sinteza proteică neuronală și ajută transmiterea impulsului nervos. 

Bacopa monnieri este utilă pentru îmbunătăţirea capacităţii de învăţare şi concentrare, creşte atenţia, memoria şi capacitatea cognitivă. Fiind un puternic antioxidant ajută la evitarea îmbătrânirii celulare.

f) Wiki Saschiul stimulează circulaţia cerebrală, îmbunătăţeşte rezistenţa neuronilor la lipsa de oxigen, stimulează metabolismul neuronal. 

Vincamina extrasă din saschiu măreşte debitul sanguin al capilarelor cerebrale şi stimulează oxigenarea ţesuturilor irigate, este vasodilatatoare, relaxează musculatura netedă din peretele arterelor, fiind utilă în special vârstnicilor şi persoanelor care necesită reducerea tensiunii arteriale. Saschiul susţine circulaţia sangvină la nivelul retinei.

Mod de administrare capsule Circulatie cerebrala si Memorie Fares: 1 capsula de 3 ori pe zi, între mese. 

Daca este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra pâna la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata minima a curei cu capsule Fares N132 Circulatie cerebrala si memorie trebuie sa fie de  3 luni.

NU se recomanda a se administra femeilor însarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec în laptele matern si pot modifica gustul laptelui. (VERIFICA AICI PRETURILE)

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare ale suplimentului natural Fares Circulatie cerebrala si Memorie.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI