DIETA omului SARAC pareri regim cu care slabesti 30 de kg în 6 luni potrivit Dr. Mihaela Bilic.

DIETA omului SARAC, parerile opiniilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri legate de ce sa elimini din alimentatie sa slabesti, dieta de slabit 30 kg intr o luna, ajutor pentru slabit, diete rapide de slabit 20 kg - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 1,90

2. Opinii Nefavorabile- 1,00

3. Comentarii Neutre - 2,10

Emotia parerilor referitoare la DIETA omului SARAC (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent

Multumire - 0,61
opinii forumuri dieta de slabire a omului sarac mihaela bilic

Anticipare - 0,57

Nutritionistul Mihaela Bilic este de parere ca persoanele care vor sa slabeasca ar trebui sa apeleze la dieta omului sarac înainte de a recurge la operatii de micsorare a stomacului sau la diete hiperproteice precum Dukan.

Mai ales ca regimul de slabire hiperproteic este esential a fi tinut sub supravegeherea de specialitate a unui medic datorita riscurilor pe care le presupune pentru sanatate.

Astfel nutritionistul Bilic sustine ca aceasta dieta a omului sarac, bazata numai pe ciorba, si, eventual, o cafea cu lapte dimineata, da rezultate cu adevarat spectaculoase în 3-6 luni.

Înainte sa va duceti sa faceti facila operatia de taiere de intestine, faceti aceasta experienta nutritionala voi pentru voi.

In 6 luni de zile Mihaela Bilic crede ca poti slabi in jur de 20 -30 de kilograme.

În psihologie se spune ca orice schimbare, adica perseverenta, trebuie sa fie de 100 de zile pentru ca se spune ca doar atunci e schimbare.

100 de zile... raportarea în tot ce înseamna un an de zile cu tot ce înseamna si Paste si Craciun (365 zile). 100 de zile nu e un capat de tara.

Încercati cu 2 ciorbe pe zi si dimineata, o cafea cu lapte, si veti slabi mai mult de 30 de kilograme în sase luni.

Mihaela Bilic ne avertizeaza însa ca, dupa un asemenea regim, persoanele care au slabit trebuie sa-si mentina greutatea, sa se fereasca de excese.

Important este ca dupa ce ai slabit sa ramâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o sa-ti faca bine.

MAI POTI CITI