GNC TOTAL LEAN WATEREX pareri diuretic rapid si puternic. Prospect. Preturi.

GNC TOTAL LEAN WATEREX, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre diuretic natural puternic si rapid, medicamente diuretice eficiente, capsule pt eliminarea apei din organism- Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,63.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la GNC TOTAL LEAN WATEREX capsule (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,31
Nesiguranta - 0,22
Pareri GNC Waterex forum diuretice naturale rapide pt eliminarea apei


Emotia parerilor referitoare la diuretic GNC TOTAL LEAN WATEREX (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,57
Anticipare - 0,63

La momentul analizei de sentiment a opiniilor utilizatorilor pretul unei cutii de GNC Total Lean Waterex 60 capsule era de aproximativ 75 lei.

Conform prospectului GNC Total Lean Waterex este un supliment u rol diuretic,care vine in ajutorul persoanelor cu probleme de retentie a apei.

GNC Total Lean Waterex este un produs care elimina pe cale naturala excesul de apa din tesuturi si edeme, contribuind la scaderea in greutate.

GNC Total Lean Waterex  isi bazeaza  eficienta pe extracte 100 % naturale din : usturoi, patrunjel, strugurii-ursului, soc, coada calului, fenicul,matase de porumb, radacina de hortensie, extract din boabe de ienupar, electroliti (potasiu si magneziu) si Vitamina B6.

Alaturi de amestecul brevetat de plante 100 mg , produsul GNC Waterex contine in compozitie si electroliti care normalizeaza nivelul de apa din celule si tesuturi.

GNC Total Lean Waterex este un produs 100% natural fara adaos de zahar, coloranti artificiali, arome si coloranti artificiali, sodiu, grau, gluten, lactate, fermenti.

Waterex GNC este cel mai complex supliment natural cu rol diuretic conceput pentru o paleta larga de consumatori.

Compozitie GNC Total Lean Waterex pe o portie de servire/zi -  2 capsule:
  • Amestec brevetat: Usturoi (Allium sativum), pulbere de patrunjel (Petroselium crispum), extract de Uva Ursi 3:1 (Arctostaphylos uca ursi), fructe de soc (Sambucus nigra), coada calului (Equisetum arvense), seminte de fenicul (Foeniculum vulgare), matase de porumb (Zea mays), pudra din radacina de hortensie (Hydrangea arborescens), extract din fructe de ienupar (Juniperus communis) - 100 mg
  • Vitamina B-6 (piridoxina hidroclorid) - 50 mg
  • Magneziu (oxid de magneziu) - 50 mg
  • Potasiu (clorura de potasiu) - 50 mg

Coada-calului este o planta medicinala recomandata in infectiile genito-urinare, bolile renale, problemele prostatei, obezitatea, artrita, ulcerele hemoragice si tuberculoza, reumatice, combaterea celulitei, fracturi osoase, hemoragiile interne si externe si pentru scurgerile vaginale, boli ale rinichilor, prostatite, boli reumatice, detoxifiere, grabeste cicatrizarea ranilor, a ulcerului varicos, combate transpiratia excesiva a picioarelor, osteoporoza, demineralizari si hipocalcemii.

Matasea de porumb este recomandata pentru eliminarea surplusului de apa si in caz de cistite, infectii urinare, nefrite, edeme renale sau cardiace si in detoxifierea organismului.

Mod de administrare GNC Total Lean Waterex: 2 capsule pe zi

Consultati un medic inainte de a folosi acest produs, daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub medicatie sau suferiti de o anumita afectiune. 

Intrerupeti administrarea GNC Waterex cu 2 saptamani inainte de orice tip de interventie chirurgicala.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI