HEPATOPROTECT cu SILIMARINA pareri supliment Detoxifiere si protectie hepatica. Prospect. Preturi.

HEPATOPROTECT cu SILIMARINA 70 mg Biofarm, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre hepatoprotect regenerator 32, hepatoprotect forte hofigal, hepatoprotect regenerator beneficii- Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,65.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,80
3. Comentarii Neutre - 2,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la HEPATOPROTECT cu SILIMARINA (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,58
Nesiguranta - 0,21
Pareri forum HEPATOPROTECT cu SILIMARINA slabeste si nu ingrasa

Emotia parerilor referitoare la HEPATOPROTECT cu SILIMARINA (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Anticipare - 0,57

La momentul analizei de sentiment a opiniilor pretul unei cutii cu 60 comprimate de HEPATOPROTECT cu SILIMARINA era de aproximativ 19 lei.

Silimarina este un amestec format din cel puţin 3 flavonoliganzi incluzând silibina (silibinina), silidianina şi silicristina.

Silimarina reprezintă cel mai important constituent activ al extractului de Armurariu (Silybum marianum), o plantă originară din bazinul Mediteranei, cunoscută şi utilizată tradiţional ca remediu natural pentru susţinerea ficatului.

Componentele silimarinei stabilizează membranele celulelor hepatice, favorizează eliminarea toxinelor şi ajută astfel la menţinerea funcţionalităţii normale a ficatului.

Acţiunea antioxidantă a Silimarinei ajută la combaterea efectelor nocive pe care le exercită asupra ficatului poluarea, infecţiile, diverse substanţe chimice (inclusiv alcoolul, toxinele din apă sau alimente, medicamentele etc.).

Silimarina sprijină capacitatea naturală de regenerare a ficatului, susţine digestia şi întreţine procesele normale de detoxifiere. Este utilă pentru accelerarea recuperării ficatului în afecţiuni hepatice de diverse cauze.

Mod de administrare HEPATOPROTECT cu SILIMARINA

Adulţi: câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, cel puţin 3 luni.

ATENTIONARI!

Nu se recomandă utilizarea în timpul sarcinii, în caz de chist ovarian, endometrită, ciroză decompensată şi la copii sub 3 ani.

Se recomandă precauţie în cazul femeilor care alăptează, precum şi în caz de diabet zaharat. Conţine lactoză.

Deoarece modifica glicemia sangvina nu se recomanda administrarea silimarinei in diabet zaharat cu sindrom holestatic (poate accentua sindromul colestatic si decompensarea diabetului).

Poate interacţiona cu contraceptive orale sau cu unele medicamente antiinfecţioase (metronidazol) la utilizarea concomitentă.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI