HEPATOPROTECT Regenerator Forte pareri Fosfolipide esentiale. Prospect. Preturi.

Hepatoprotect Regenerator Forte, parerea recenziilor din farmaciile pnline, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu referire la hepatoprotect regenerator beneficii, hepatoprotect regenerator fosfolipide esentiale, hepatoprotect regenerator 32 capsule - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Hepatoprotect Regenerator Forte (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,20
opinii forumuri hepatoprotect regenerator forte ficat sanatos

Emotia parerilor referitoare la Hepatoprotect Regenerator Forte (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,57
Anticipare - 0,60

La momentul analiziei opiniilor utilizatorilor pretul unei cutii de Hepatoprotect Regenerator Forte 28 de capsule era in medie de 24 lei.

Fosfolipidele, cu rol esential in organismul uman, ca elemente structurale ale membranelor, pentru activarea sistemelor enzimatice de la acest nivel si ca reglatori ai functiilor de schimb intre compartimentul intracelular si cel extracelular.

De asemenea, fosfolipidele esentiale sunt incorporate ca molecule intacte in membranele celulelor ficatului, contribuind la mentinerea si la functionarea normala a acestora.

Fosfolipidele esentiale din Hepatoprotect Regenerator sunt deja sintetizate si corespund, prin structura lor chimica, fosfolipidelor endogene.

Aceste fosfolipide esentiale sunt incorporate ca molecule intacte in membranele celulelor ficatului, contribuind la mentinerea si la functionarea normala a acestora. 

Fosfolipidele esentiale din Hepatoprotect Regenerator Forte sustin formarea membranei, etapa importanta in procesul de intretinere si regenerare hepatica.

Ingrediente compozitie Hepatoprotect Regenerator Forte:

O capsula contine fosfolipide 712,5 mg si excipienti: gelatina, apa purificata, agent de incarcare (ulei de soia), glicerina, conservant (para-hidroxibenzoat de metil), coloranti (diaxid de titan, oxid rosu de fier, oxid galben de fier, oxid negru de fier).

Mod de administrare Hepatoprotect Regenerator Forte:

Adulti - cate 2 capsule de 3 ori pe zi sau cate 3 capsule de 2 ori pe zi.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI