JUNAVITA pareri pretul mentinerii sanatatii oaselor si elasticitatii articulatiilor. Prospect.

JunaVita Polisano Pharmaceuticals, parerea recenziilor din farmaciile online de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,80

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la JunaVita Polisano (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,17
JunaVita Polisano pareri supliment pentru sanatatea articulatiilor

Emotia parerilor referitoare la JunaVita Polisano (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59
Anticipare - 0,56

La momentul analizei opiniilor pretul unei cutii cu JunaVita Polisano Pharmaceuticals 90 comprimate era de aproximativ 83 lei.

JunaVita Polisano este conform prospectului un supliment alimentar indicat în perioada de recuperare în urma accidentelor și leziunilor sistemului osteoarticular.

JunaVita® ajută la menţinerea sănătăţii, elasticităţii și flexibilităţii articulaţiilor.

JUNAVita este un supliment alimentar care, prin conţinutul său în ingrediente active, ajută la menținerea sănătății oaselor, a elasticității și flexibilității articulațiilor și a ligamentelor. 

Intervine în formarea naturală a colagenului, ajutând la nutriția și regenerarea articulațiilor, oprind sau încetinind procesele degenerative care pot apărea la nivelul cartilajelor, oaselor, tendoanelor şi ligamentelor.

Ingrediente compozitie JunaVita: Sulfat de glucozamina, Metilsulfonilmetan, Extract din radacini de Gheara-diavolului, Vitamina C.

Metilsulfonilmetanul (MSM) este un compus al sulfului prezent în mod natural mai ales în articulatii si ajuta la absorbirea impactului în timpul miscarii.

MSM-ul are roluri importante in organism: mentine sanatatea articulatiilor si a sistemului osos (care sunt asociate cu osteoartrita, durerea musculara, oboseala si durerea de spate). 

Contribuie la mentinerea nivelurilor normale de colesterol si glucoza din sange; ajuta la pastrarea permeabilitatii normale a membranelor celulare.

Mod de administrare JunaVita: Portia zilnica recomandata pentru adulti: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, timp de 3 luni.

Comprimatele se înghit cu o cantitate suficienta de apa.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI