KORRES pareri produse Cosmetice naturale și Organice la preturi atractive.

Produse cosmetice KORRES, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,80
3. Comentarii Neutre - 1,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la produsele cosmetice organice KORRES (versiune beta)<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,57
Nesiguranta - 0,17
Opinii Forumuri Produse cosmetice KORRES organice din Grecia

Emotia parerilor referitoare la produsele cosmetice KORRES (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Anticipare - 0,63

Korres este un brand grecesc de produse cosmetice organice destinate îngrijirii pielii, denumit dupa fondatorul sau George Korres, care în timp ce era student la Universitatea de Farmacie din Atena, a început sa dezvolte produse cosmetice, lucrând cu ingrediente din plante medicinale.

Toate formulele Korres sunt dezvoltate în baza ingredientelor naturale. Flora greceasca este renumita pentru efectele ei benefice, având peste 6500 de exemplare, din care 1.200 sunt plante native, endemice.

Culegatorii Korres selecteaza regiunea de cultivare ideala pentru fiecare tip de ierburi în baza climei si criteriilor solului, lucrând în acelasi timp în scopul de a proteja plantele pe cale de disparitie.

Laboratorul KORRES de Cercetare si Dezvoltare lucreaza cu profesori si cercetatori de profil înalt, pentru a explora la maximum beneficiile clinice ale ingredientelor active naturale în raport cu biochimia, farmacologia si dermatologia clinica.

În baza cercetarii primare si aplicate, Korres dezvolta formulele ecologice pentru piele fara a compromite siguranta si eficacitatea.

Colaborarea strânsă cu Școala de Farmacie a Universității din Atena a ajutat Korres să obțină o unitate ecologică de extracție a ierburilor. 

Această unitate este prima din Grecia și permite extracția și izolarea ingredientelor active pentru a produce extracte naturale de calitate premium, cu efecte clinice dovedite.

În produsele cosmetice Korres nu veti gasi uleiuri minerale, siliconi, parabeni sau propilen glicol.

Iata cateva exemple de produse cosmetice Korres disponibile in parfumerii si farmaciile din Romania

a) Lapte de corp Korres: Bergamotă și pară, Iasomie, Lavandă, Trandafir japonez. 200 ml

Lapte de corp hidratant, îmbogățit cu ulei de migdale, Aloe activă și provitamina B5 ce sporesc suplețea pielii.

Migdalele, în special soiurile dulci, sunt bine-cunoscute pentru proprietățile anti-inflamatorii și îmbunătățirea efectului imunitar, fiind astfel o sursă ideală de nutriție pentru cei care se află în perioada de recuperare

Uleiul de migdale, în special soiurile dulci, sunt bine-cunoscute pentru proprietățile anti-inflamatorii și îmbunătățirea efectului imunitar, fiind astfel o sursă ideală de nutriție pentru cei care se află în perioada de recuperare.

b) Geluri de duș Korres: Bergamotă și pară, Ceai alb, Iasomie, Lavandă, Piper de munte, Trandafir japonez, Vetiver. 250 ml

O colecție completă de geluri de duș cu textură cremoasă cu proteine de grâu și extract de Althea, ce susțin menținerea unui nivel optim de hidratare a pielii.

Grâul a fost dintotdeauna un simbol al sănătății și fertilității, în timp ce toate stadiile cultivării au fost mereu acompaniate de ritualuri ale vieții de zi cu zi. 

Proteinele din grâu au un conținut ridicat de vitamine și minerale. Conținutul de vitamina B2 îmbunătățeste metabolismul și ajută la absorbția nutrienților; vitamina B3 joacă un rol important în menținerea sănătoasă a pielii, iar vitamina B5 are proprietăți regenerative.

Aloe Vera a fost utilizată de secole ca plantă medicinală, grație proprietăților benefice. 

Aplicată extern, ajută la vindecarea arsurilor și rănilor, stimulând regenerarea celulară, având efect antioxidant puternic și proprietăți emoliente și de calmare.


MAI POTI CITI