Opinii forumuri PUDRA Proteica din Seminte de DOVLEAC bun antidiabetic. Prospect.

Pudra Proteica din Seminte de Dovleac, parerile recenziilor din magazinele naturiste, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre pudra proteica de canepa, pudra proteica dovleac pret, pudra de seminte de dovleac beneficii - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la PUDRA Proteica din Seminte de DOVLEAC (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,20
parerile forumurilor pudra din seminte de dovleac pentru hipertensiuneEmotia parerilor referitoare la PUDRA Proteica din Seminte de DOVLEAC (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,63
Anticipare - 0,56

Pudra proteica din seminte de dovleac este bogata in fosfor, magneziu, zinc, fier. Este de asemenea bogata in omega 6 si 9.

Semintele de dovleac sunt atat alimente alcaline cat si o sursa bogata de zinc, acid omega 3 (cea mai buna sursa pe baza de plante), vitamina E si triptofan " hormonul somnului", un aminoacid care se transforma in serotonina.

VERIFICA PRETURILE AICI 

Nutriționistii recomandă semințele de dovleac atât adultilor dar și copiilor.

Specialistii in nutritie recomanda semintele de dovleac pentru o inima mai sanatoasa, tratarea hipertensiunii arteriale, a osteoporozei , sanatatea prostatei, sanatatea ficatului, efecte antidiabet, simptome post menopauza etc.

În copilărie sunt recomandate semințele de dovleac crude pentru a scăpa de „viermișori” sau pentru a preveni apariția lor.

Și copiilor mici le este recomandat consumul de pudra proteică din semințe de dovleac pentru că dacă nu sunt bine mestecate, semințele de dovleac întregi pot zgâria și afecta colonul și tranzitul intestinal al micuților. 

Mâncând semințe de dovleac sau preparate cu pudră proteică din semințe de dovleac și noi adulții putem elimina paraziții intestinali, regla colesterolul și stimula activitatea rinichilor.

PUDRA Proteica din Seminte de DOVLEAC Valori nutritionale/per 100g :
  • Calorii: 391
  • Proteine: 65.75g
  • Grasimi: 6.9g
  • Fibre: 11.48g
Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI