Pareri LAXANATUR Naturalis laxativ eficient in constipatia acuta si cronica. Prospect.

Laxativ LaxaNatur Naturalis, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,65.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,80
3. Comentarii Neutre - 1,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Laxativ Laxanatur Naturalis (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,65
Certitudine - 0,33
Nesiguranta - 0,18
LaxaNatur naturalis pareri forumuri laxativ util in constipatia acuta

Emotia parerilor referitoare la LaxaNatur Naturalis (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Incredere - 0,59

Potrivit prospectului, suplimentul LaxaNatur de la Naturalis este util in caz de constipatie acuta si cronica, pentru stimularea tranzitului intestinal si mentinerea tonicitatii fiziologice a tractului digestiv.

Ritmul de viata alert, obiceiurile alimentare nesanatoase, stresul sunt cativa dintre factorii care pot dezechilibra sistemul digestiv, ducand la o digestie lenta si o stare generala de disconfort.

Suplimentul LaxaNatur de la Naturalis este util si eficient in caz de constipatie acuta si cronica, pentru stimularea tranzitului intestinal si mentinerea tonicitatii fiziologice a tractului digestiv.

Extractul de Siminichie (Senna Fruit Extract 20%) actioneaza la nivelul colului prin interactiune directa asupra celulelor din mucoasa locala.

Frunzele de senna (siminichie) au o eficienta actiune laxativa prin continutul în antrachinone, substante active care inhiba reabsorbtia apei la nivelul intestinului gros.

Astfel, cresc volumul si presiunea continutului intestinal care stimuleaza miscarile peristaltice restabilind regularitatea scaunelor.

Nu se administreaza timp îndelungat deoarece poate produce modificari ale mucoasei intestinului gros.

Extractul de Siminichie din compozitia suplimentului alimentar LaxaNatur ofera alternativa unei terapii naturale eficiente impotriva acestor tulburari functionale ale tractului gastro-intestinal, produsul beneficiind in plus si de o aroma placuta de portocale.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI