Pareri Perfect Insoles BRANTURI ReVive din spuma cu memorie confortabile si amortizoare.

Perfect Insoles Branțuri ReVive din spumă cu memorie, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,640.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Perfect Insoles Branțuri ReVive din spumă cu memorie (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,58
Nesiguranta - 0,20
Branturile Perfect Insoles pareri forumuri branturi amortizoare confortabile

Emotia parerilor referitoare la Perfect Insoles Branțuri ReVive din spumă cu memorie (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,55
Incredere - 0,60

VERIFICA AICI pretul Perfect Insoles Branțuri ReVive din spumă cu memorie.

Conform instructiunilor branțurile amortizoare Perfect Insoles elimină rapid durerea, inflamațiile și presiunea de la nivelul punctelor de contact ale picioarelor.

Uită de dureri și simte-te confortabil la fiecare pas cu branțurile confr ReVive confecționate din spumă cu memorie, cărbune activ și gel antișoc de la AloShop!

Branturile Perfect Insoles combină structura trei tehnologii inovatoare pentru a crea un confort sporit al picioarelor, diminuând oboseala acestora:

a) Spumă cu memorie - Datorită spumei cu memorie, branțurile atenuează șocurile, oferindu-ți un real confort atunci când mergi pe jos. Astfel, vei reduce semnificativ presiunea la care sunt expuse în mod repetat picioarele tale în timp ce îți desfășori activitățile zilnice.

b) Strat special din gel - Are o structură specială, în formă de fagure, ce permite o bună ventilație și respirație a picioarelor.

Pentru un suport suplimentar, gelul diminuează șocurile și oferă echilibru întregului organism. În plus, tehnologia antialunecare asigură o poziție fermă a piciorului.

c) Cărbune activ- Această tehnologie inovatoare elimină mirosurile neplăcute, absoarbe transpirația și menține talpa uscată.

Branțurile Perfect Insoles se mulează perfect pe forma tălpii, sunt potrivite pentru orice tip de încălțăminte și pot fi decupate în funcție de mărimea piciorului. 

Branțurile Perfect Insoles  sunt flexibile, extrem de confortabile și realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. 

Branțurile de la AloShop sunt potrivite pentru orice tip de încălțăminte. 

Si nu in ultimul rand le poți curăța simplu si rapid cu un prosop umed.
Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI