Pareri pozitive Senzor Glicemie FreeStyle Libre pretul monitorizarii rapide a glicemiei.

Monitorizarea nivelului de glucoză la pacientii diabetici, în general și la copii în special, este esențială, pentru ca aceștia să poată lua măsurile necesare în raport de nivelul zaharului din sânge și este una din condițiile fundamentale pentru ca tinerii cu diabet să poată evolua normal și să ducă o viață cât mai apropiată de firescul vieții.

Senzor Glicemie FreeStyle Libre, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri legate senzori glicemie gratuit, senzor glicemie freestyle pret, senzori medtronic pret - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,65.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,70

Sistemul de monitorizare rapidă a glucozei (FGM), FreeStyle Libre de la Abbott, ajută la reducerea semnificativă a hemoglobinei (Hb) A1c la pacienții cu diabet zaharat de tip 2 care folosesc insulină și le poate îmbunătăți calitatea vieții, potrivit unui studiu realizat și finațat de compania producătoare.
pareri forum glucometru FreeStyle Libre Abbott

Acest glucometru fără înțepătură pentru copii anunță o adevărată revoluție pentru micuții între 7 și 14 ani care suferă de diabet și care practic scapă de chinul înțepăturilor în deget pentru monitorizarea nivelului de glucoză din sânge.

Mai mult, intr-un articol publicat online pe 29 aprilie 2019 în jurnalul medical Diabetes Care, doctorul Itamar Raz de la Universitatea Tel Aviv, din Israel remarcă faptul că injecțiile multiple cu insulină zilnică pot necesita teste de glucoză multiple pentru a asigura o ajustare a dozei în condiții de siguranță.

In schimb glucometrul  FreeStyle Libre nu necesită teste multiple și măsoară continuu nivelurile de glucoză interstițială prin intermediul unui senzor pe atașat pe partea superioară a brațului. 

Senzorul de glicemie FreeStyle Libre poate fi menținut în același loc timp de până la 14 zile, mai adaugă cercetătorii.

FreeStyle Libre este proiectat inteligent și schimbă modul în care persoanele cu diabet zaharat își pot monitoriza nivelul de glucoză corect și eficient ceea ce aduce reale beneficii pentru sănătatea lor. 

Sistemul de masurare rapida si continua a glicemiei include un senzor care se fixează pe antebraț timp de 14 zile, eliminând înțepăturile de rutină din deget. În plus, sitemul nu necesită calibrare și permite o monitorizare continuă, în timp real.

Revenind la studiul clinic efectuat de dr. Itamar Raz după 10 săptămâni de urmărire, a existat o satisfacție mai mare generată de tratamentul diabetului zaharat cu tehnologia FGM, susțin cercetătorii.

Pe parcursul studiului a existat o reducere semnificativ mai mare (9 mmol / mol) a HbA1c în grupul FGM decât în grupul standard de îngrijire (3,6 mmol / mol).

Într-o analiză ulterioară, 68,6% dintre pacienții din grupul de intervenție au avut HbA1c scăzut cu 0,5% sau mai mult comparativ cu 30,2% în cazul celor care au primit îngrijirea standard. 

Proporțiile corespunzătoare pentru reduceri de 1% sau mai mult au fost de 39,2% și 18,6%. Nu a existat o creștere a frecvenței hipoglicemiei.

Senzorul pentru glicemie FreeStyle Libre Abbott este disponibil în prezent ca și glucometru fără înțepătură pentru copii în Austria, Belgia, Franța, Germania, Italia, Olanda, Norvegia, Spania, Suedia și Regatul Unit.

Dispozitivul de scanare și senzorul FreeStyle Libre Abbott costă fiecare aproximativ 78 de dolari, doar că senzorul trebuie cumpărat la fiecare două săptămâni.


MAI POTI CITI