Pareri Serum reparator Theresienol MED pentru arsuri solare, rani si cicatrici. Prospect. preturi.

Serum reparator Theresienol MED, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Serum reparator Theresienol MED (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,57
Nesiguranta - 0,20
Serum reparator Theresienol MED pareri forumuri tratament cicatrici

Emotia parerilor referitoare la Serum reparator Theresienol MED (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Incredere - 0,63

La momentul analizei de sentiment a comentariilor pretul unei sticlute de Serum reparator Theresienol MED 40 ml era in medie de 209 lei in Farmaciile Tei.

Conform prospectului, Theresienol Med Skin Serum este un ser cu proprietati uleioase este cunoscut inca din Evul Mediu pentru calitatile sale deosebite in terapia diverselor tipuri de leziuni ale pielii.

Theresienoil este o optiune foarte eficienta pentru cicatrici rezultate in urma interventiilor chirurgicale, sau in urma leziunilor de orice tip (arsura, hematom, rana deschisa).

Uleiul din plante Theresienoil este cunoscut inca din Evul Mediu pentru calitatile sale deosebite, fiind creat in inima Alpilor din cele mai pure ingrediente naturale.

Ingrediente compozitie Serum reparator Theresienol MED: Butyrum bovis, Grasimi, Extract de fruct de mar (Pyrus Malus), Pentlenglicol, Extract de frunze de Stellarioides Longibracteatum, Acetat de tocoferil (Vitamina E), Tocoferol (Vitamina E).

Theresienol imbunatateste aspectul pielii cu leziuni cicatriciale recente sau vechi, asigurand nutritia si hidratarea epidermei. De asemenea, este un excelent adjuvant in procesele de regenerare la nivelul pielii.

Serumul reparator Theresienol MED este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibila. Hraneste, hidrateaza, calmeaza pielea si imbunatateste aspectul pielii la nivelul cicatricilor stimuland regenerarea tegumentelor.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI