Păreri VARIXINAL Gel prețul picioarelor frumoase și sănătoase. Rezumat prospect.

VARIXINAL Gel Walmark, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre: varixinal gel si unguent cu castane, varixinal gel este bun pentru varice, varixinal compozitie- Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,80

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la VARIXINAL Gel (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,29
Certitudine - 0,58
Nesiguranta - 0,18
Opinii forumuri Varixinal gel pentru circulatie venoasa si picioare grele

Emotia parerilor referitoare la VARIXINAL Gel  (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,57

La momentul analizei de sentiment a opiniilor pretul unui tub de Varixinal gel 75 ml era de aproximativ 42 lei. 

 Varixinal gel este un produs recomandat pentru persoanele care sufera de varice sau vanatai cauzate de insuficienta circulatiei sanguine.

Varixinal® gel este un produs natural care te sustine sa pasesti cu incredere oricand si oriunde. Inca de la prima utilizare, senzatia de picioare grele si obosite, durerile si umflaturile gambelor devin doar o amintire.

Recomandat femeilor care isi doresc sa aiba picioare frumoase si sanatoase, Varixinal gel confera elasticitate venelor si reda gambelor senzatia de usurare si prospetime.

Deoarece contine in compozitie un extract din 4 plante medicinale, Varixinal gel ajuta la intarirea si mentinerea in stare buna a peretilor venelor, scade umflaturile si vanataile si imbunatateste atat oxigenarea cat si circulatia sangelui prin piele.

a) Castanele contin o substanta activa esentiala (aescina), care face parte din clasa saponinelor; aceasta imbunatateste circulatia venoasa, tonifica peretii venelor si scade fragilitatea acestora.

b) Afinele contin antocianozide care actioneaza ca antioxidanti. Ele sprijina formarea normala a tesutului conjunctiv, cresc rezistenta vaselor capilare si imbunatatesc fluxul de sange in vene si in capilare.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

c) Ghimpele contine substante renumite pentru efectele terapeutice, influentand in primul rand permeabilitatea vasculara.

d) Gotu kola intareste peretii venelor si imbunatateste fluxul de sange, este un mijloc pretios in tratamentul bolii varicoase.

Mod de utilizare Varixinal gel: Folositi gelul o data sau de 2 ori pe zi, masand zona afectata dinspre talpile picioarelor spre coapse.MAI POTI CITI