Pareri VIDATOX 30 CH ESCOZUL sau TRJ -C 30 antitumoral si antimetastazic natural.

VIDATOX 30 CH ESCOZUL sau TRJ -C 30, parerea recenziilor din magazinele naturiste, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri legate de: vidatox 30 ch pret cuba, vidatox 30 ch prospect, vidatox administrare, vidatox pret forum. Subiectivitatea opiniilor 2,7; Obiectivitatea comentariilor 2,3; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,30
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 2,00

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la VIDATOX 30 CH (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,38
Nesiguranta - 0,21
forumuri pareri vidatox 30 ch escozul farmacii cuba

Emotia parerilor referitoare la VIDATOX 30 CH (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,54
Anticipare - 0,63

Conform prospectului, Vidatox este un medicament homeopatic lansat în anul 2011 care a îmbunătăţit viaţa a peste 65.000 de pacienţi cu afecţiuni oncologice.

Medicamentul cubanez Vidatox, se diferenţiază de alte produse similare, fabricate în alte ţări, prin faptul că este capabil să treacă „bariera de sânge” din creier şi ajunge la nucleul celulelor maligne.

In fapt putem spune ca VIDATOX este vechiul ESCOZUL.

Vidatox este un produs homeoptaic de origine naturala cu efect antitumoral, analgezic si anti-inflamator, obtinut din una dintre cele 42 de specii endemice de scorpion ce cresc in cuba respectiv Rhopalurus Junceus cunoscut sub numele de Scorpionul Albastru.

Veninul de scorpion a fost folosit in medicina traditionala din tari precum China si India,cea mai larga utilizare iregistrindu-se in tratarea convulsiilor durerilor medii si puternice si a cancerului.

Recentele studii stiintifice recunosc potentialul veninului de scorpion in tratamentul cancerului observandu-se in timpul experimentelor in vitro inhibarea dezvoltarii celulelor maligne.

VIDATOX devine un eficient imunomodulator (crescand numarul anticorpilor), antiinflamatoriu anestezic, si puternic analgezic, inhibitor al angiogenezei, actionand asupra canalelor electochimice la nivelul membranei celulare, ceea ce duce la reducerea sau disparitia multor tumori.

In alte cazuri ajuta la inchistarea si stoparea activitatii tumorale, in concordanta cu clasificarea, stadiul si varsta pacientului.

Cele mai bune rezultate si raspunsuri spectaculoase ale VIDATOX 30 CH s-au observat in umatoarele afectiuni oncologice:
 • cancer de prostata-indiferent de stadiu
 • cancer de colon si plaman
 • cancer cerebral
 • cancer al aparatului digestiv
 • cancer mamar
 • cancer de col uterin
 • cancer de pancreas
 • cancer al sangelui
 • cancer osos

Opinia noastra este ca VIDATOX 30 CH contribuie la eliminarea efectelor nedorite ale chimio- si radioterapiei, face mai tolerabile si mai efective sesiunile acestor tratamente, insa NU poate substitui tratamentul oncologic de specialitate!

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


Comentarii

 1. O metoda simpla, naturala si eficienta de a lupta impotriva cancerului.
  Oncozul este un preparat care are la baza extract din venin de scorpion. Tratamentul cu Oncozul aduce importante beneficii pacientilor care sufera de diferite forme de cancer datorita efectului sau antitumoral, antiinflamator, analgezic si imunomodulator. Rezultatele tratamentului cu Oncozul se observa din primele 10 zile de la inceperea tratamentului la peste 90% din pacienti. Cresterea poftei de mancare, imbunatatirea somnului si diminuarea durerilor sunt printre primele rezultatele pe care pacientul bolnav de cancer le observa in primele saptamani de tratament. Datorita efectului puternic antitumoral, Oncozul reduce cu peste 30% dimensiunea tumorilor in peste 80% din cazuri in primele 5 luni de tratament. Utilizarea tratamentului in paralel cu chimioterapia si/sau radioterapia diminueaza considerabil reactiile adverse ale acestora.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Doar opiniile si parerile care respecta decenta limbajului, sunt comentarii de bun simt si nu denatureaza adevarul stiintific vor fi publicate. Va multumim.