Pasta din ARGILA VERDE Argiletz pareri tratament bun dureri articulare. Prospect. Preturi.

Pasta din ARGILA VERDE Argiletz, parerea recenziilor din magazinele naturiste, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre: argila verde beneficii, argila verde pret plafar si argila verde ventilata - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,80
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Pasta din ARGILA VERDE Argiletz
 (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,59
Opini forumuri Pasta din ARGILA VERDE Argiletz Bio dureri de articulatii


Emotia parerilor referitoare la Pasta din ARGILA VERDE Argiletz
 (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,59
Incredere - 0,60

La momentul analizei de sentiment pretul unui tub de pasta Argiletz cu argila verde si aleo vera 300 gr era de aproximativ 79 lei.

Conform prospectului pasta cu argila verde pentru dureri articulare Argiletz este creata special pentru a calma durerile articulare.

Odata cu inaintarea in varsta sau dupa efort fizic intens, articulatiile si incheieturile (cum ar fi genunchii, gleznele, zona lombara sau incheieturile mainilor) pot deveni slabite sau dureroase.

Imbogatita in compozitie cu extract de gheara dracului, argila verde, aloe vera si extract de cretusca, are ingredientele necesare pt a calma durerile articulare si totodata pt a le intari.

Argiletz este o companie franceza care iti aduce, prin produsele sale, toate beneficiile argilei 100% naturale. Argiletz este o companie care extrage si produce cosmetice si remedii pe baza de argila, inca din anul 1953.

Argila Argiletz este extrasa dintr-o cariera, tinuta secreta, din Franta. Argila este uscata natural la soare, astfel incat sa devina un produs care contine absolut toate ingredientele active.

Mod de utilizare Pasta din ARGILA VERDE Argiletz:

Plasture: Aplicati un strat subtire de pasta direct pe zona afectata si lasati sa actioneze pt 1 ora sau 2.

Cataplasma: Aplicati o cantitate din pasta pe o bucata de carpa din bumbac sau in. Intindeti pasta intr-un strat gros de 2 cm sau puneti toata pasta in mjlocul carpei. Impaturiti carpa astfel incat sa nu curga din pasta si aplicati cataplasma pe zona afectata.

Pentru tratarea articulatiilor dureroare, se recomanda aplicarea sub forma de plasture sau cataplasma, o data pe zi, cel putin 3 luni de zile.

ATENTIONARI! Nu lasati argila sa se usuce! Umeziti din cand in cand, deoarece sub efectul umed, argila actioneaza ca si un mineral viu si astfel este stimulat.

Excesul se curata cu apa calduta. A nu se inghiti!

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI