SOMMEIL 8H pareri fiole inducerea naturala a unui somn odihnitor. Prospect. Preturi.

Sommeil 8H, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre tratament naturist insomnie cronica, tratamente naturiste pentru reglarea somnului- Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,50

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Sommeil 8H (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,58
Nesiguranta - 0,20
opinii forum Sommeil 8H fiole tratament naturist insomnie cronica

La momentul analizei de sentiment pretul unei cutii de Sommeil 8H 20 de fiole era in medie de aproximativ 95 lei.

Conform prospectului, Sommeil 8H este un fitocomplex cu o compozitie deosebita si eficienta creat pentru inducerea naturala a unui somn odihnitor pentru cel putin 8 ore.

Noutatea adusa de suplimentul naturist Sommeil 8H consta in adaugarea melatoninei intr-un produs lichid in proportie de 1,85 mg-fiola (eficienta se obtine in conditiile utilizarii a cel putin 1 mg inainte de culcare) intr-un amestec de plante si gemoterapice cu efect rapid si natural si fara sa creeze dependente.

Indicatii recomandari Sommeil 8H:
  • Insomnie; 
  • Tulburari de anxietate; 
  • Stari de agitatie; 
  • Somn agitat datorat stresului cotidian;
  • Schimbari de fus orar. 

Ingrediente compozitie fiole Sommeil 8H:

a) Melatonina – 1.85 mg. Aceasta la reducerea timpului necesar pentru a adormi ( efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1mg melatonina inainte de culcare)., fiind benefic si pentru disconfortul creat de decalajele de fus orar.

b) Extract din Floarea Pasiunii – 100 mg din care 3.5 mg flavonoide. Floarea Pasiunii contribuie la o relaxare optima necesara inducerii somnului. Ajuta la un somn odihnitor fara a da dependenta.

c) Extract din Mac Californian – 6.25 mg; Macul Californian este o planta originala din Statele Unite ale Americii ( California) care efect usor sedativ, calmant, anxiolitic, fiind recomandat in insomnii, stari de agitatie, stres, tulburari de anxietate.

d) Extract din flori de Tei – 125 mg. Florile de Tei, pe langa parfumul placut au si efecte terapeutice benefice in stari de nerozitate, insomnia si suprasolicitare intelectuala.

e) Extract din radacina de Valeriana – 120 mg din care 60 µg acid valerianic. Valeriana ajuta eficient la inducerea unui somn odihnitor si imbunatateste calitatea somnului.

f) Macerate glicerinate din muguri de: Paducel – 50 mg, contribuie la reglarea ritmului cardiac; Tei – 50 mg, relaxarea organismului; Smochin - 50 mg, benefic in neurastenie.

Mod de administrare Sommeil 8H: 

Doar adulti si copii peste 12 ani: 1 fiola diluata intr-un pahar cu apa cu 30 de minute inainte de culcare in cure de 20 de zile!

Se poate relua cura la nevoie sau ori de cate ori este necesar!

Contraindicatii Sommeil 8H:  Acest produs este contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza fara aviz medical.

NU conduceti vehicule sau utilaje 4-5 ore dupa utilizarea de suplimente cu melatonina

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI