GRAVIOLA DUO pareri remediu natural mai eficient decat chimioterapia. Prospect, administrare, preturi.

Graviola DUO Medicinas, parerea recenziilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurilecu subiecte de discuție precum Schema tratament graviola, Onconovical graviola:

1. Pareri Favorabile - 2,30
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,80

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la capsule Graviola DUO (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,40
Nesiguranta - 0,21
opinii forum graviola duo contraindicatii administrare potrivit prospectului

Emotia parerilor referitoare la Graviola DUO (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,58
Anticipare - 0,55

La momentul analizei recenziilor pretul unei cutiicu 150 capsule de Graviola DUO de la Medicinas era in medie de 150 lei.

Conform informatiilor din prospect,  Graviola se pare ca este de 10.000 de ori mai eficienta decat chimioterapia, intrucat distruge celulele canceroase si are toate sansele sa aiba succes daca este folosita in paralel cu sedintele de chimioterapie.

Conform unui studiu realizat in 2011, de catre revista ”Nutritie si Cancer”, fructul de Graviola are efecte benefice in tratarea cancerului la san, intrucat se pare ca acest extract suprima gena care cauzeaza cancerul in cadrul celulei cancerului mamar.

Se pare ca acetogeninul blocheaza sursele de energie ale celulelor cancerigene,dupa care le blocheaza.

In plus, s-a stabilit ca are un continut de 14 tipuri de acetogene, dintre care 13 sunt mai eficient in tratarea cancerului de san, fata de medicamentele folosite in mod normal pentru tratarea acestei afectiuni grave.

Ingrediente compozitie Graviola DUO Medicinas: pulbere din fructe de Graviola (Annona muricata) 350 mg.

Mod de administrare Graviola DUO 150 capsule Medicinas

Este recomandat a fi consumat în scop preventiv în doza de 3 capsule pe zi, cu un sfert de ora înainte de micul dejun, iar în cazuri grave sunt indicate 5 capsule pe zi, in trei reprize, minim 3 luni.

Pentru ca efectele sa fie benefice si permanente asupra organismului se recomanda sa fie luata cel pe o durata 6 luni de zile.

Contraindicatii Graviola DUO

Graviola nu este recomandat a fi consumat de catre femeile care sunt însarcinate ori care alapteaza, dar nici de persoanele care se confrunta cu reactii alergice la oricare dintre ingredientele regasite în acest supliment alimentar.

De asemenea, este interzis sa se depaseasca doza zilnica recomandata si utilizarea concomitent cu administrarea de Coenzima Q10

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI