LACRISEK OFTA PLUS pareri picaturi oftalmice arsura si mancarime oculare. Prospect. Preturi.

Lacrisek ofta Plus picaturi oftalmice 8 ml Biosooft, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,80
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la lacrimi artificiale Lacrisek Ofta Plus (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,62
Nesiguranta - 0,17
OPINII FORUMURI LACRISEK ofta PLUS lacrimi artificiale bune la pret atractiv

Emotia parerilor referitoare la picaturi oftalmice Lacrisek Ofta Plus (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Incredere - 0,57

Conform prospectului, solutia oftalmica Lacrisek Ofta Plus x 8 ml de la Biosooft, pe baza de vitaminele A, E si lipozomi, asigura suportul functional componentei lipidice a filmului lacrimal.

Lacrisek Ofta Plus amelioreaza simptomele oculare si perioculare asociate cu inflamatiile, fiind recomandata si in caz de modificari subiective ale sindromului de ochi uscat, precum senzatia de corp strain, arsura si/sau mancarime, cat si in caz de inrosire oculara/perioculara, care apar des la schimbari atmosferice (vant, praf, utilizare in exces a telefonului/calculatorului etc).

Ingrediente compozitie Lacrisek Ofta Plus: Palmitat tetinil (vit. A), alfa-tocoferol (vit. E), fosfolipide hidrogenate, fosfat de sodiu monobazic, fosfat de sodiu bibazic, n. hidroximetilglicinat, EDTA bisodic, clorura de sodiu, L-prolina, L-glicina, L-clorhidrat de lizina, L-leucina si apa epurata.

Lacrimile artificiale Lacrisek Ofta Plus contine in compozitie aminoacizi ca prolina, glicina, lizina si leucina, dar si vitaminele A si E, care prin rolul lor antioxidant si antiinflamator protejeaza corneea, calmeaza iritatiile si stimuleaza activitatea celulara.

Mod de administrare Lacrisek Ofta Plus x 8 ml 

Lacrisek Ofta Plus x 8 ml este singura formula de lacrimi artificiale cu nanotehnologie reala, ceea ce asigura o recuperare rapida.

Administrarea a 1-2 picaturi de doua ori pe zi asigura lubrifierea si hidratarea, refacerea integritatii corneei si a filmului lacrimal.

La momentul analizei recenziilor pretul Lacrisek Ofta Plus 8 ml era in medie de 33 lei.Trimiteți un comentariu

0 Comentarii