Pareri DUSURILE RECI: Imunitate puternica, Slabire prin arderea grasimilor si efect Anti-Depresiv.

Opinia specialistilor este ca un duș rece dimineața poate avea același efect ca si o suta de flotări. 

Desigur ca este greu la început dar vom ajunge să asteptăm cu entuziasm si anticipare această rutină, iar când vom privi în urmă peste 6 luni sau 1 an, vom realiza că am devenit o persoana noua.

Opinia este ca in cele din urmă, dușul rece va deveni o atitudine nouă pentru sănătate pe care corpul nostru o folosește in totalitatea pentru longevitate. 

Memoria vie, procesele și funcțiile interne, vindecarea proprie, recuperarea vitalității sunt cu adevărat menținute și ajutate prin voința celui care face câte un scurt duș rece pe zi.

De asemenea rxistă multe dovezi că expunerea repetată la rece creste imunitatea. 
opinii forumuri dusurile reci efecte benefice in imunitate si slabire

A fost legat de numărul ridicat de celule albe și de actvitatea limfocitelor cytotoxic T

Un alt studiu clinc a vizat înotătorii care au fost expuși la rece în mod repetat, iar corpurile lor s-au adaptat la stresul oxidant. 

Rezultatul studiului medical numit de oamenii de stiintă “întărire” este răspunsul în urma expunerii la presiunile naturale care face ca sistemul nervos să aibă o mai mare toleranță la stres și la boli.

Dușurile reci cresc rata metobolismului, care în timp are un efect benefic în capacitătile de ardere a grăsimilor producand un efect de slabire naturala.

Dusurile reci stimulează producerea grăsimilor maronii sănătoase, diferite de grăsimile albe. Dușurile reci sunt asociate cu o talie mai subțire și moderează nivelul zahărului din sânge.

Terapia cu dușuri reci functionează prin redirecționarea sângelui de la zonele periferice spre vasele de sânge profunde, limitând inflamația și îmbunătățind circulația sângelui.

De asemenea, există dovezi clinice care sugerează că un duș rece – din cauza densitătii ridicate ale receptorilor de rece de pe pielea noastră – transmite un val de impulsuri electrice către creier, dând astfel un efect anti-depresiv.


MAI POTI CITI