Pareri VAGISAN MoistCream Cremolum pretul tratarii uscaciunii din zona intima. Prospect reactii adverse.

Vagisan MoistCream Cremolum, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,80
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,30

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Vagisan MoistCream Cremolum (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,40
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,20
opinii ovule vagisan moistcream cremolum uscaciunea zonei intime la femei

Emotia parerilor referitoare la Vagisan MoistCream Cremolum (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Anticipare - 0,57

La momentul analizei pretul unei cutii de Vagisan MoistCream Cremolum cu 16 bucati era in jur de 33 lei in farmaciile Tei.

Conform prospectului, Vagisan MoistCream Cremolum este un dispozitiv medical fara hormoni pentru tratarea uscaciunii din zona intima.

Producatorul, Dr. Wolff, a dezvoltat Vagisan MoistCream Cremolum.special pentru femeile care considera neplacuta utilizarea unui aplicator.

Vagisan MoistCream Cremolum Ovule ovule cu topire lenta pentru uscaciune din zona intima  nu conțin hormoni, și de aceea pot fi folosite și împreună cu o terapie de substituţie hormonală sau pentru a înlocui crema vaginală sau ovulele vaginale cu conţinut de hormoni (estrogen).

Utilizarea regulata a Vagisan MoistCream Cremolum Ovule poate contribui la prevenirea iritatiilor si inflamatiilor.

Vagisan Cremolum arată ca un ovul, dar este unic în felul său. Acesta se topește la căldura și formează o cremă care hidratează mucoasa și prezintă un efect calmant de durată – un beneficiu major pentru femeile care nu doresc să utilizeze un aplicator.

Aplicarea unui produs tampon de acest fel cu lactat de calciu și acid lactic duce la formarea în zoma intima a unei pelicule cu consistență cremoasă având un pH (indice de aciditate) de aprox. 4,5 - astfel Vagisan MoistCream Cremolum Ovule contribuie la menținerea unui mediu sănătos.

Ingrediente compozitie Vagisan MoistCream Cremolum: Calcium Lactate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glyerides, Lactic Acid, PEG-20 Glyceryl Stearate, Sodium Carbomer

Ovulul de Vagisan Cremolum nu contine hormoni, parfum si nici conservanti.

Puteți utiliza Vagisan Cremolum o data pe zi sau mai rar (de ex., de 2-3 ori pe saptamâna). Aceasta depinde de nivelul de disconfort al fiecarei femei. 

Pe perioada aplicarii se recomanda folosirea unui absorbant zilnic.

În cazul unei tolerabilități bune, Vagisan MoistCream Cremolum poate fi utilizat în siguranță pe perioade mai lungi de timp, chiar și în timpul sarcinii și alăptării.

Reactii adverse Vagisan Cremolum

Ocazional, pot apărea ușoare iritații locale temporare (prurit, arsuri), și eventual, o scurgere ușoară. 

În cazuri rare, pot apărea iritaţii mai puternice ale pielii sau reacţii de hipersensibilitate (de exemplu: roșeață, prurit, arsuri), a căror durată se poate prelungi. 

Dacă aceste stări de disconfort persistă și nu se observă nicio ameliorare, nu trebuie să mai continuați utilizarea produsului Vagisan MoistCream Cremolum și ar trebui să consultați un medic. 

Dacă observaţi alte efecte neplăcute, vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră sau farmacistului


MAI POTI CITI