PROSTECT pareri forum prospect, contraindicatii, mod de administrare si pret in farmacii.

Sa ne facem o parere despre PROSTECT, o opinie despre contraindicatii, mod de administare pret tratament naturist pentru prostatita cronica prezent pe multe forumuri si grupuri de discutie.

Dulcolax, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre prostect in farmacii, prostect teapa pret in farmacii, prostect capsule tratament:

1. Pareri Favorabile - 1,80
2. Opinii Nefavorabile- 1,00
3. Comentarii Neutre - 2,20

Distributie pareri si comentarii
  • Utilitatea produsului: 3,9 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,0 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,0 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 3,8 din 5 
    prostect opinii forum contraindicatii tratament naturist prostata marita
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,1 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu tratament Prostect : 4,0 din 5
Inainte de toate va spunem ca tratamentul Prostect nu se vinde in nicio farmacie.Prostect se vinde doar online si are pretul de aproximativ 145 lei sticluta de 50 ml. Lucru care nu ne face o parere prea buna.

Conform prospectului Prostect este un tratament naturist, bazat pe o formula inovatoare. Actiunea terapeutica a acestui tratament este sustinuta de ingredientele 100% naturale care stau la baza sa.

Prostect este un foarte puternic antiinflamator. Tratamentul a demonstrat un randament foarte bun in eliminarea inflamatiei la nivelul prostatei. Odata cu tratarea inflamatiei este restabilita functia normala de urinare.

Ingrediente compozitie  Prostect:

a) Extractul de ghimpe – ghimpele este un antiinflamator eficient, ajuta la reducerea inflamatiei la nivelul prostatei

b) Ienuparul stimuleaza functiile renale si a vezicii urinare, ajuta la normalizarea urinarii si imbunatateste spermatogeneza

c) Urzica-moarta alba – acest ingredient sporeste libidoul, are o actiune de consolidare si imbunatatire a sanatatii prostatei si la buna functionare a acesteia

d) Pufulita este un stimulator puternic al circulatiei sanguine in glanda prostatei, amelioreaza diureza. Un foarte bun antiinflamator si antitumoral

e) Radacina de pir are efect intens de calmare a durerii in timpul urinarii; are efecte benefice asupra tractului urinar; proprietati antibacteriene si antifungice

Mod de administrare picaturi Prostect

1) intr-un pahar cu apa calda se adauga 30 de picaturi sau jumate de lingurita de Prostect

2) se consuma de 3 ori pe zi cate un pahar

3) perioada de timp recomandata a tratamentului cu Prostect este de 30 de zile

Nu putem spune clar ca Prostect repezinta cel mai bun tratament pentru prostatita deoarece eficienta lui poate sa difere de la caz la caz fiind un remediu natural insa faptul ca nu are efecte secundare poate reprezenta un punct forte.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI