Sensodyne Sensitivity & Gum pareri pasta de dinti pentru sensibilitatea dintilor si probleme gingivale.

Pasta de dinti Sensodyne Sensitivity & Gum, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre pret sensodyne repair and protect, sensodyne apa de gura, sensodyne multi care - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,60
3. Comentarii Neutre - 1,90

Emotia parerilor referitoare la pasta de dinti Sensodyne Sensitivity & Gum (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Incredere - 0,62

Conform prospectului, Sensodyne Sensitivity & Gum este o pastă de dinți speciala care are o acțiune dublă pentru sensibilitatea dentară și probleme gingivale si al carui pret este de aproximativ 18 lei tubul de 75 ml.
pasta de dinti Sensodyne Sensitivity & Gum pareri forumuri stomatolgie

Este dovedit prin studii clinice că pasta de dinti  Sensodyne Sensitivity & Gum ameliorează sensibilitatea dentară & îmbunătățește sănătătatea gingiilor. 

Formula sa cu acțiune dublă acționează în două moduri. Formează un strat protector de-a lungul zonelor sensibile, ameliorând în mod eficient sensibilitatea dentară, țintește și îndepărtează placa bacteriană, pentru a ajuta la ameliorarea problemelor gingivale.

Studiile din domeniu au indicat că peste 50% dintre persoanele cu dinți sensibili semnalează şi probleme ale gingiilor, iar jumătate dintre aceştia nu folosesc niciun produs specializat pentru ameliorarea simptomelor

Pentru a ameliora atât sensibilitatea dentară cât și problemele gingivale în același timp, încearcă pasta de dinți cu acțiune dublă, Sensodyne Sensitivity & Gum.

Ingrediente pasta de dinti Sensodyne Sensitivity & Gum: Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride.

Conține fluorură de staniu 0.454% w/w și fluorură de sodiu 0.072% w/w (1450ppm fluor).

Indicații utilizare pasta de dinti Sensodyne Sensitivity & Gum: Periază dinții de două ori pe zi, nu mai mult de trei ori pe zi minimizează înghițirea apoi scuipă.

Atenționări speciale! Urmează întotdeauna instrucțiunile de utilizare de pe ambalaj. Oprește utilizarea daca apar iritații. 

Dinții sensibili și problemele gingivale pot fi semne care să indice existența altor probleme care necesită îngrijire imediată.


MAI POTI CITI