UROCIST pareri forum prevenirea instalarii CISTITEI. Rezumat prospect. Preturi.

Urocist Abo Pharma tablete, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate legate de subiecte precum medicamente pentru cistita, pastile pentru cistita, tratament naturist cistita recidivanta - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,61.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,80

Emotia parerilor referitoare la Urocist (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,55
Incredere - 0,58
urocist abo pharma pareri forum pastile cistita

Distributie pareri si comentarii dispozitiv medical Urocist
  • Utilitatea produsului: 4,2 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,0 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,1 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,2 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,0 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele AboPharma: 4,0 din 5

Conform informatiilor din prospect, UROCIST este un dispozitiv medical care este recomandat pentru prevenirea instalarii CISTITEI, precum si ca adjuvant in tratamentul terapeutic.

Urocist contine in compozitie Merisor (Vaccinium vitis-idaea), (proantocianidine) de tip A, care si-au exprimat functia de bariera, si anume nu permit aderenta patogenilor la peretii vezicii prevenind astfel aparitia CISTITEI.

Potrivit dictionarului medical, cistita este o inflamație a mucoasei din interiorul vezicii urinare. Este confundată deseori cu anexita, inflamația localizată la nivelul organelor genitale, fiindcă principalul simptom, cel de disconfort abdominal, este similar.

Femeile sunt mai predispuse la această afecțiune și este mai frecventă în sezonul rece, deși nu poate fi făcută nicio corelație medicală între frig și apariția infecției. 

Ingrediente compozitie Urocist: D-manoza, extract de frunze uscate de STRUGURII URSULUI (Arctostaphylos uva-ursi) titrat la 20% in Arbutin, extract uscat de afine fructe (Vaccinium vitis-idaea) - 100 mg, titrat pana la 40% in proantocianidine, beta glucan, celuloza, fosfat dicalcic, carboximetilceluloza de sodiu reticulata , hidroxipropil metilceluloza, saruri de magneziu ale acizilor grasi. Continutul proantocianidine, PAC in 1 comprimat - 40 mg.

Mod de administrare UroCist: 1 comprimat pe zi, cu un pahar de apa, de preferinta seara, timp de cel putin o luna in cazul unei infectii recurente si dupa tratament specific, chiar si in timpul terapiei cu antibiotic. 

In caz de dureri severe sau cistita acuta este recomandat sa luati 2 comprimate pe zi, pana cand simptomele dispar - de obicei, in decurs de 3-4 zile. 

In cazul in care, dupa 3-4 zile, simptomele persista ar trebui sa se mearga la medic imediat. F

Produsul nu este contraindicat la femeile gravide.

UroCist poate fi administrat copiilor cu varsta peste 6 ani.

ATENTIONARI! A se pastra intr-un loc racoros, uscat, departe de surse de caldura la temperaturi sub 25 ° C. 

Data de expirare este valabila pentru produsul depozitat corespunzator in ambalaje intacte. Inainte de utilizare cititi cu atentie prospectul, care trebue sa fie pastrat cu produsul in cutie.

La momentul analizei review-urilor pretul mediu al unei cutii cu 15 tablete de Urocist era de 62 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI