CLATUU Alpha pareri alternativa fara operatie la LIPOSUCTIE: topeste grasimea la -9°C

CLATUU Alpha alternativa la liposuctie , parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,65.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 1,00
3. Comentarii Neutre - 1,50

Distributie pareri si comentarii Tehnologia Clatuu
  • Utilitatea tratamentului: 4,2 din 5
  • Functioneaza tratamentul cum este descris: 4,3 din 5
  • Este tratamentul usor de efectuat: 4,3 din 5
  • Este tratamentul de calitate buna: 4,3 din 5
  • Este tratamentul orientat spre cineva ca mine: 4,1 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu tratamentele CLATUU ALPHA: 4,3 din 5
Tehnologia CLATUU ALPHA este proiectata pentru a se conforma unei mari varietati de planuri de tratament, pentru a reduce eficient celulele adipoase.
pareri forumuri tratament CLATUU Alpha pentru slabire la salon

CLATUU ALPHA indeparteaza grasimea localizata si persistenta, din orice unghi, datorita multiplelor aplicatoare.

Clatuu remodeleaza  corpul, iar procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare.

Aparatul, unic in Romania, are doua tipuri de aplicatoare, cel plat pentru stratul adipos redus si cel cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.

Sistemul controlat de racire al Clatuu are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.

Procedura Clatuu nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare. Tratamentul Clatuu Alpha reduce tesutul adipos prin inghetarea zonei respective la -9°C iar grasimea se elimina in mod natural prin intermediul metabolismului lipidic .

Pacientul nu simte durere si nici frig. Odata distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenereaza, rezultatul mentinandu-se timp indelungat.

Aparatul, unic in Romania, are doua tipuri de aplicatoare: unul plat, destinat stratului adipos redus, si altul cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.

Sistemul controlat de racire al CLATUU ALPHA are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.

Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.

Tratamentul CLATUU ALPHA poate fi aplicat pe mai multe zone unde exista depozite de grasime: abdomen, coapse, spate, zona lombara, brate sau pe zona de deasupra genunchilor.


MAI POTI CITI