DIETA cu IAURT pareri forumuri: slabesti rapid 3 kg. MENIU Zilnic regim de slabire cu iaurt 5 zile.

Sa ne facem o parere despre dieta cu iaurt de 5 zile, regim de slabit cu iaurt care ne poate slabi 3 kilograme si care este apreciat pe forumuri pentru eficienta.

Dieta cu iaurt foloseste iaurtul ca aliment natural principal de-a lungul unei zile, alături de alte produse sănătoase pentru organism, cum ar fi fructele, legumele sau peștele.

Urmând cu atentie si strictețe această dietă pe baza de iaurt natural, de două ori pe lună, veți observa nu numai că ați scăzut cu cel puțin un număr la haine, dar veți sesiza și o scădere a nivelului colesterolului.

În plus cu dieta cu iaurt 5 zile veți scăpa de balonare, de constipație sau de diaree, iar corpul se va detoxifica prin ușurarea digestiei.
dieta cu iaurt 5 zile pareri forumuri regimuri de slabire bune

Planul alimentar, meniul, regimului de slabire cu iaurt trebuie sa tina seama de faptul ca în fiecare zi la micul dejun trebuie să consumați un pahar cu apă minerală, la temperatura camerei, o cafea sau un ceai fără zahăr, un iaurt (200 de grame) și o pară.

Iar la gustarea de dimineață veți consuma un ceai, iar la cea de după-amiază un fruct la alegere.

Plan alimentar dieta de slabire cu iaurt de cinci zile

Meniu Ziua 1

Prînz: o salată mare de roșii cu două lingurițe cu ulei de măsline și un iaurt grecesc (200 de grame).

Cină: două ouă fierte cu un bol de spanac fiert

Meniu Ziua 2 

Prânz: 50 de grame de orez integral fiert, o conservă de ton în suc propriu, o roșie, o jumătate de castravete cu o linguriță cu ulei de măsline și 100 de grame de iaurt.

Cină: salată de fructe cu două linguri cu sirop de arțar, o lingură cu semințe de in și un iaurt (200 de grame).

Meniu Ziua 3 

Prânz: 50 de grame de orez gătit cu o lingură cu ulei de măsline și 100 de grame de cașcaval, plus o salată dintr-un castravete, 100 de grame de iaurt și busuioc.

Cină: 200 de grame de pește merluciu fiert și 150 de grame de cartofi copți, peste care puneți 100 de grame de iaurt și condimente.

Meniu Ziua 4 

Prânz: 50 de grame de paste gătite cu roșii proaspete, busuioc și 150 de grame de iaurt.

Cina: 150 de grame de macrou la grătar cu salată verde, peste care puneți două linguri cu ulei de măsline și o felie de pâine integrală.

Meniu Ziua 5 

Prânz: 60 de grame de spaghete preparate cu o lingură cu unt, plus un bol cu mâncare de fasole verde preparată cu două linguri cu ulei de măsline.

Cina: 120 de grame de brânză proaspătă de vaci, un cartof copt peste care puneți sos făcut din 150 de grame de iaurt, o linguriță cu ulei de măsline, oregano, sare și piper.

Deoarece această dietă de slabit cu iaurt este un regim restrictiv, este de preferat conform parerilor nutritionistilor să nu o țineți mai mult de trei-cinci zile și să nu o repetați mai mult de două ori într-o lună.