MESAJE de INSANATOSIRE grabnica. Mesaje frumoase de sanatate si INCURAJARE.

O mica colectie de mesaje de insanatosire grabnica haioase, mesaje de insanatosire pentru iubit, mesaje de insanatosire pentru copii si mesaje de insanatosire pentru mama care va pot fi de folos atunci cand vreti sa trimiteti un gand bun persoanelor care au nevoie de sprijinul vostru.

Lista mesaje frumoase de insanatosire grabnica si incurajare. Cuvinte de incurajare pentru un bolnav

1) După fiecare perioadă grea urmează o perioadă cu multe bucurii și reușite. Îți doresc multă sănătate și multă putere ca să poți trece peste această perioadă de suferință!

2) Vindecarea are nevoie de timp, fie că este de natură fizică sau sufletească. Așa că nu dispera, înarmează-te cu răbdare și credință! Liniștea și gândurile pozitive să te însoțească în toată această perioadă!
mesaje urari de sanatate pentru cei bolnavi de incurajare

3) Nu te lăsa doborât de suferință! Ți-ai demonstrat singur de prea multe ori că ești o forță astfel încât acum să nu te temi de nimic. Fă-te bine mai repede!

4) Iţi doresc tot binele din lume. Fie ca acesta să te însoţească în aceste clipe grele de suferinţă, să-ţi insufle speranţă şi multă putere. Multa sănătate!

5) Uneori boala poate fi greu de suportat. Sentimentul că eşti singur şi pierdut pune stăpânire pe sufletul tău. Fie ca această urare de sănătate să-ţi dea putere să rezişti şi să te faci bine cât mai repede.

6) Am decis ca o perioadă de timp să renunța la energia mea pozitivă, dar asta doar pentru că am de gând să ți-o trimit ție pe toată. Să te molipsești cu optimism și veselie ca să reușești să te faci bine mai repede!

7) Până când va răsări şi pentru tine soarele, vreau să împart soarele meu cu tine. Sper să te însănătoşeşti cât mai curând să ne putem continua drumul prin viaţă la fel ca şi până acum. Iţi doresc sănătate!

8) Urmează cu strictețe sfaturile și tratamentul medicului, dar nu uita că mă ai și pe mine, oricând ai nevoie de o asistentă personală. Te îmbrățișez și îți doresc însănătoșire grabnică!

9) Somnul, bogăţia şi sănătatea sunt întrerupte uneori şi astfel atunci când le recăpătam, le preţuim mai mult. Tu te afli într-o asemenea întrerupere şi am convingerea că după redobândirea sănătăţii o vei preţui mai mult. Sănătate grabnică!

10) Iţi doresc multă răbdare, pentru a putea trece de suferinţă, multă putere, pentru a putea lupta şi multa încredere în tine! Insănătoşire grabnică!

Speram ca aceasta selectie de urari de sanatate pentru cei bolnavi, mesaje crestine de incurajare pentru bolnavi sa va fie de mult folos.