Pareri BATON de SLABIT Slim Bar cu Ceai Verde VEDA KALPO. Compozitie, contraindicatii.

BATON de SLABIT Slim Bar cu Ceai Verde VEDA KALPO, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate legate de aloe bar baton de slabit, baton de slabit cu ceai verde, baton de slabit fibrobar - Subiectivitate opinii 2,50; Obiectivitate comentarii 2,50; Acuratete 0,65.

1. Pareri Favorabile - 2,30
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,80

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la BATON de SLABIT Slim Bar cu Ceai Verde VEDA KALPO (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,54
Nesiguranta - 0,22
forum pareri cel mai bun baton proteic de slabit cu ceai verde

Emotia parerilor referitoare la BATON de SLABIT Slim Bar cu Ceai Verde VEDA KALPO (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,56
Anticipare - 0,60

Conform informatiilor de pe prospect Batonul de slabit Slim Bar cu ceai verde 40gr de la Veda Kalpo se recomanda ca aliment energetic sanatos, prin continutul de nutrienti de calitate si in proportii optime pentru necesitatile organismului uman, care dau energie si au un rol benefic in organism.

Valori energetice nutritionale Baton de slabit Slim Bar cu ceai verde Veda Kalpo
  • Energie (kj/kcal) 645kj/155.2kcal
  • Grasimi 6.88mg
  • Carbohidrati 12.7g
  • Proteine 10.26g
  • Iod 28mcg
  • Zinc 3.2mg
  • Vitamina C 29mg

Ingrediente compozitie Batonul de slabit Slim Bar cu ceai verde 40gr de la Veda Kalpo: izolat proteic din soia – 7,6g, maltitol, ulei de palmier, fulgi de grau germinat – 4,8g, fructoza, fulgi de porumb – 3,2g, sirop de malt, cacao, seminte de in – 1,6g, pulbere din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) – 1g, praf de roscove, alune prajite, L-carnitina - 320mg, aroma de ciocolata, carbonat de calciu, acid ascorbic, oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu.

L-carnitina accelereaza metabolismul lipidelor, favorizand oxidarea la nivel celular si contribuind la metabolizarea depozitelor de grasime.

Vitamina C si Iodul contribuie la metabolsimul energetic normal, iar Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, acizilor, grasi si al carbohidratilor.

Fulgii de grau germinat sunt biostimulatori iar impreuna cu fulgii de porumb crocanti si alunele dau un gust excelent batonului.

Este bogat in proteine si fibre vegetale, fiind recomandat si in timpul dietelor de slabit.Nu contine ingrediente de origine animala, putand fi asadarconsumat si de catre vegetarieni sau persoane care tin post.

Mod de adminsitrare: a se consuma 1-3 batoane pe zi. Dupa adminsitrare se recomanda consumarea unui pahar cu apa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. (VERIFICA AICI PRETURILE)

Contraindicatii Batonul de slabit Slim Bar cu ceai verde 40gr de la Veda Kalpo: NU se recomanda consumul persoanelor diabetice.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI