Pareri Ceai de Paducel Frunze si Flori 50g ADAMS VISION contraindicatii si beneficii.

Ceai de Paducel Frunze si Flori 50g ADAMS VISION, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre ceaiul de paducel beneficii si contraindicatii,ceai de paducel recomandari - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,40
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,90

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la  Ceai de Paducel Frunze si Flori 50 (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,55
Nesiguranta - 0,17
ceai de paducel frunze si flori  pt tensiune efecte secundare

Emotia parerilor referitoare la  Ceai de Paducel Frunze si Flori 50 (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,54
Anticipare - 0,63

Conform prospectului, ceaiul de paducel 10% natural ADAMS VISION este considerat un tonic al musculaturii inimii util pentru a controla multe dintre consecintele simptomatice ale inimii obosite.

Ceaiul de paducel sustine sanatatea inimii si a sistemului vascular.

In medicina populara, ceaiul din flori este recomandat pentru a reduce gradat tensiunea arteriala crescuta, in special in arterioscleroza.

ca paducelul este disponibil sub forma de ceai, insa cel mai bine ar fi sa discuti cu medicul tau inainte de a consuma acest ceai, ca sa nu ai reactii adverse.

Reduce riscul de afectiuni cardiovasculare - Ceaiul de paducel echilibreaza functiile inimii, regleaza hipertensiunea arteriala, fluidizeaza sangele si previne aparitia cheagurilor si trombozelor.

Calmeaza durerile in caz de angina pectorala si tulburarile de ritm cardiac (palpitatiile). In plus, intareste muschii cardiaci si forta acestora si dilata vasele de sange, facilitand circulatia sangelui catre toate organele corpului. Unele studii arata si ca paducelul poate preveni bolile cardiace degenerative.

Estompeaza varicele si hemoroizii - Facilitand circulatia sangelui, ceaiul de paducel reduce, in timp varicele, si hemoroizii. Persoanele care sufereau de circulatie periferica deficitara au observat imbunatatiri dupa 2-3 saptamani de tratament cu ceai de paducel.

Reduce nivelul de colesterol din sange – Paducelul are capacitatea de a reduce nivelul de colesterol LDL (colesterol "rau") din sange. Totodada, ceaiul de paduce reduce si concentratia de trigliceride din organism.

Mod de administrare si preparare ceai de paducel 

Intern:
Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Pulberea de paducel se tine sub limba timp de 10-15 minute dupa care se inghite cu apa.

Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.

Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

VERIFICA AICI PRETURILE

Infuzia de paducel se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.

Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.