Pareri HIDROCOLONOTERAPIA, IRIGAREA DE COLON SAU TERAPIA DE COLON. Indicatii si contraindicatii.

Sa incercam sa ne facem o parere despre HIDROCOLONOTERAPIE, metoda prin care vedete ca Oprah Winfrey, Madonna și Britney Spears au slăbit zeci de kilograme.

Hidrocolonoterapia este folosită din ce în ce mai des de vedetele din America, în special, ea fiind privita ca o metoda unica de antiaging, purificare și sănătate a organismului.

Pe scurt, Hidrocolonoterapia, irigarea de colon sau terapia de colon reprezinta, de fapt, o formă de curățare a colonului care ii face pe multi sa se intrebe: cat slabesti dupa hidrocolonoterapie.

Intestinul este un organ complex, cu functii deosebit de importante in managementul sanatatii noastre. Intestinul este un organ dotat cu creier – numit in literatura de specialitate „al doilea creier”.
pareri forumuri cat slabesti dupa hidrocolonoterapie

Prin Hidrocolonoterapie scăpăm de depunerile metabolice adunate în timpul procesării alimentelor. Este vorba despre materiile reziduale, metale grele, toxine, gaze și paraziți. Acestea dereglează funcțiile digestive.

Madona, de exemplu spune ca apeleaza des la hidrocolonoterapie pentru că știe foarte clar că este cea mai simplă metodă să-si curățe colonul in proportie de 100%. 

Pielea vedetei arată senzațional și să nu mai vorbim despre boost-ul de energie pe care îl spune ca il capata dupa terapia prin Hidrocolonoterapie.

Foarte multe persoane sufera de diverse afectiuni digestive, precum balonare, constipatie, diaree, sindromul colonului iritabil apeleaza la irigarea colonului cu infuzii de plante.

Aceste simptome pot fi ameliorate cu ajutorul infuziilor de plante. S-a constatat ca acestea sunt mult mai active daca sunt administrate sub forma de infuzii rectale, decat daca sunt administrate oral.

O sedinta de Hidrocolonoterapie dureaza aproximativ 45 de minute, nu implica riscuri, se desfasoara conform unui protocol standard si in urma unui consult medical, nu creeaza disconfort si include o perioada de pregatire de 48 de ore (2 litri de apa/zi, de evitat dulciurile si alimentele care baloneaza).

Rezultate benefice ale tratamentului prin Hidrocolonoterapie apar inca de la prima sedinta dar pentru rezultate satisfacatoare se recomanda minim 6 sedinte ( 2 sedinte in prima saptamana la un interval de 4 zile, apoi cate o sedinta pe saptamana).

Rezumat beneficii si rezultate Hidrocolonoterapia, irigarea de colon sau terapia de colon:

1) detoxifiere generala a organismului

2) evacuarea gazelor

3) furnizeaza oxigenul vital organelor si pielii

4) optimizeaza procesele metabolice si sprijina procesele de pierdere in greutate

5) eliminare a materiilor reziduale si a mucusului deteriorat

6) inlaturare a posibilelor bacterii, paraziti, ciuperci intestinale

7) reglare a metabolismului si a tranzitului intestinal

8) obtinerea unei greutati corporale normale

9) infrumusetare si intretinere corporala, relaxare.

10) cresterea imunitatii


MAI POTI CITI