Pareri ULEI Esential de Arbore de CEAI Lamaios Soil. Informatii prospect, preturi.

Ulei Esential de Arbore de Ceai Lamaios Soil tratamentul pielii uleioase și a acneei, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate referitoare la ulei de arbore de ceai in farmacii, ulei esential de ceai alb, ulei natural de arbore de ceai pentru piele:

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,50

Distributie pareri si comentarii Ulei Esential de Arbore de Ceai Lamaios Soil
  • Utilitatea produsului: 4,2 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,0 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,4 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,3 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 3,8 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu produsele SOiL: 4,3 din 5
Ulei Esential de Arbore de Ceai Lamaios pareri forumuri farmacie

La momentul analizei opiniilor pretul aproximativ al unei sticlute de Ulei Esential de Arbore de Ceai Lamaios SOiL 10 ml era de 30 lei. (VERIFICA AICI PRETURILE)

Acest ulei natural, pur și organic de la SOiL este obținut prin distilarea cu abur a frunzelor și crengilor Arborelui de Ceai Lămâios.

Uleiul esențial de Arbore de Ceai Lămâios are toate proprietățile antiseptice, antibacteriene și antifungice foarte eficiente, asociate uleiului de Arbore de Ceai, dar emană suplimentar un parfum delicios și răcoritor de lămâie.

Arborele de Ceai Lămâios face parte din aceeași familie de plante precum Arborele de Ceai, dar are componente active diferite.

Uleiul esențial de Arbore de Ceai Lămâios ajută la combaterea tusei și a răcelii, stimulând imunitatea.

Uleiul esențial de Arbore de Ceai Lămâios este recomandat in principal pentru tratamentul pielii uleioase și a acneei și este, de asemenea, utilizat cu succes ca insecticid natural.

Mod de utilizare Ulei Esential de Arbore de Ceai Lamaios

a) Folosire la Baie:

Adăugați 5 - 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază.

Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc.

Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile esentiale în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

b) Folosire pentru Masaj:

Adăugați 5 - 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

c) Utilizare pentru Inhalații:

Adăugați 4 - 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

d) Folosire in Arzătoare și difuzoare:

Umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 - 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

e) Utilizare pentru Comprese:

Recomandat atunci când zona este prea dureroasă pentru masaj. Înmuiați un prosop într-o cantitate de 200 ml apă fierbinte în care ați adăugat 4 - 5 picături de ulei esențial, apoi stoarceți-l.

Acoperiți zona afectată cu această compresă, apoi plasați o folie de plastic deasupra și acoperiți cu un prosop sau o pătură uscată. Lăsați compresa să își facă efectul timp de 2 – 4 ore.

ATENTIE! Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată.

Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils).

A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului.
MAI POTI CITI