PROfertil Female pareri forumuri alimente speciale pentru femei inainte si la inceputul sarcini.

PROfertil Female aliment special pentru gravidute, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la PROfertil Female (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,57
Nesiguranta - 0,20
PROfertil Female forumuri pareri alimente speciale femei insarcinate

Emotia parerilor referitoare la PROfertil Female (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Anticipare - 0,56

PROfertil Female este un aliment special care completeaza dieta de zi cu zi a femeilor care doresc sa conceapa un copil.

Conform prospectului, nutrientii speciali din compozitia PROfertil Female sunt recomandati atat in etapa premergatoare conceperii pana la primul trimestru de sarcina.

Ingredinete compozitie PROfertil Female:
  • Acid Folic, 
  • Selenium, 
  • Vitamina E, 
  • Extract din Plante 
  • Acid Gras Omega 3.

PROfertil pentru femei este un preparat conceput pentru a acoperi nevoile nutritionale speciale ale femeilor inainte si la inceputul sarcinii in combinatie cu substante selectionate in urma cercetarilor stiintifice.

Pe langa faptul ca PROfertil Female pregateste organizmul pentru sarcina intr-un mod optim acest aliment special ofera si aportul necesar de nutrienti in primele luni ale sarcinei.

Balanta hormonala feminina reprezinta un sistem extrem de complex si poate fi afectata de un numar foarte mare de factori.

Pe langa aspectele fiziologice si psihologice efectele negative in dezechilibrul hormonal feminin sunt cauzate de factori externi precum stresul, zgomotul, drogurile sociale (nicotina, alcool, etc.), poluare, factori socio-economici care sunt dificil de estimat.

De acea se recomanda o cura cu nutrienti care sa fie stocati in organizmul viitoarelor mame.

Daca o femeie se pregateste pentru sarcina prin luarea de elemente nutritive specifice, ea poate asigura aprovizionarea optima a corpului sau precum si sustine sanatatea copilului in acelasi timp.

In acest caz, Acidul Folic si Omega 3 nu trebuie sa lipseasca chiar inainte de momentul sarcinii ideal din momentul in care decizia de a concepe un copil a fost luata totul in cantitati suficiente pentru corp precum si pentru copil.

Daca aceasta conditie a fost indeplinita exista toate premisele pentru o sarcina sanatoasa.

Mod de administrare PROfertil Female: zilnic cate o capsula moale si o tableta luate cu lichid in timpul sau dupa o masa. In mod ideal capsula va fi luata impreuna cu tableta.

Durata Utilizarii: PROfertil Female se recomanda a fi administrat in perioada in care se incearca conceperea copiluilui pana in a treia luna de sarcina.


MAI POTI CITI