Tinctura de SCULATOARE pareri forumuri suplimente energie pentru barbati si femei.

Tinctura de Sculatoare (poroinic) de la Elzin Plant, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre ceai de poroinic natural, tincturi pentru potenta, dactylorhiza maculata si untul vacii pentru hipertensivi - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,70
2. Opinii Nefavorabile- 0,80
3. Comentarii Neutre - 1,50

Distributie pareri si comentarii
  • Utilitatea produsului: 4,4 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,1 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,0 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,2 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,0 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu tincturile Elzin Plant : 4,4 din 5

Tinctura de Sculatoare este un macerat al plantei Dactylorhiza maculata in alcool de min. 40.
tinctura de sculatoare pareri prospect preturi catena

Planta intreaga si in special tuberculii de poroinic, sub forma de diferite preparate (decoct, extract hidroalcoolic) este vasodilatatoare genitala, stimuleaza activitatea gonadelor si secretia hormonilor si implicit de excitare a sistemului nervos, combate impotenta si frigiditatea.

Sculatoarea sau poroinicul este o specie de planta medicinala cunoscuta si utilizata din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala pentru cresterea potentei, ea numarandu-se printre cele mai eficiente stimulente erotice naturale cu efect rapid, creste cantitatea de sange in zona intima.

Tinctura de sculatoare creste, prin efectul sau abilitatea barbatului cu disfunctii de a se angaja intr-o activitate amoroasa normala, dobandind si mentinand o erectie satisfacatoare, suficienta pentru un act reusit.

Dupa maxim 3-5 zile apetitul revine la normal. Tratamentul de intretinere cu tinctura de sculatoare dureaza 20 zile/luna, 3 luni consecutiv. (VERIFICA AICI PRETURILE)

Principalele componente: mucilagii, amidon, dextrine, pentozani, taninuri, saruri de potasiu CONIMED (clorura, fosfat), saruri de calciu s.a.

Actiune si utilizari tinctura de sculatoare: planta intreaga sau numai tuberculii au proprietati afrodisiace, antidiareice, determina trezirea senzualitatii, amplifica erotismul, stimuleaza trairile si realizarea actelor sexuale.

Atentionari administrare sculatoare tinctura: a nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente.

Tratamentul cu sculatoare nu se recomanda persoanelor hipertensive, decat sub stricta supraveghere a medicului si la recomandarea acestuia, si nici femeilor insarcinate.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI