Black MAMBA Liquid 8 Sticlute pareri forumuri extract de maca neagra.

Black MAMBA Liquid 8 Sticlute, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,65.

1. Pareri Favorabile - 2,40
2. Opinii Nefavorabile- 1,00
3. Comentarii Neutre - 1,60

Pe forumurile dedicate suplimentelor pentru barbati Black MAMBA Liquid este apreciat pozitiv in comentarii, opinii care sublinieaza faptul ca acest supliment natural este de un real ajutor barbatilor stresati care si-au pierdut dorinta in pat.

Daca un barbat este afectat de impotenta cauzata de stres, cea mai buna metoda de o trata este sa se relaxeze.

Ingredientele din Black MAMBA stimuleaza circulatia sanguina la nivelul zonei intime si ajuta la relaxare.
Black MAMBA Liquid 8 Sticlute opinii comentarii

Beneficii administrare supliment Black Mamba:
  • Are o actiune cu efect vitalizant
  • Reduce oboseala
  • Diminueaza depresia
  • Mentine elasticitatea vasculara
  • Combate infertilitatea
  • Creste nivelul de energie
  • Echilibreaza hormonii
  • Reduce simptomele menopauzei
  • Sustine sistemul imunitar
  • L- Arginina sustine sistemul imunitar, intervine in ciclul ureei si ajuta la eliminarea amoniacului.

Ingrediente compozitie sticlute BLACK MAMBA Liquid: Apa; zahar brun; suc concentrat liofilizat din fructe de Curmal (Phoenix dactylifera), suc concentrat din fructe de Mar (Malus domestica) , L-arginina , pulbere din bulbi fermentati de Usturoi (Allium sativum), acidifianti (acid malic, acid citric); pulbere de drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), pulbere din radacini de Maca (Lepidium meyenii), extract din radacini de Turmeric (Curcuma longa), taurina, vitamina C.

a) Usturoiul contribuie la rezistenta organismului impotriva factorilor de stres de scurta durata si este utilizat inmedicina naturista pentru o buna circulatie a sangelui.

b) Maca este o sursa de energie, sustine activitatea fizica si mentala, ajuta la mentinerea puterii, sentimentelor si vitalitatii optime, stimuleaza dorinta sexuala si poate avea influente benefice asupra fertilitatii. Maca este o radacina care face parte din familia ridiche, cel mai des folosita sub forma de pulbere.

Maca este numita si Ginseng Peruvian deoarece se cultiva in muntii din Peru. Maca ajuta foarte mult barbatii si femeile in a sustine functiile sexuale, ofera un impuls pentru dorinta sexuala.

De asemenea creste fertilitatea si echilibreaza hormonii. Maca amelioreaza problemele menstruale si menopauza. Se amelioreaza crampele, durerile de cap, bufeuri, anxietatea, modificarile ale dispozitiei si depresia.

Maca creste energia corpului chiar de la cateva administrari. La fel maca creste si rezistenta organismului. Multi atleti sau persoane care vor sa obtine performante in domeniul sportului folosesc maca.

Persoanele care se simt mereu obosite si fara putere, de asemenea, iau maca pentru a fi mai activi si a avea energie.

Turmericul sustine sanatatea sistemului nervos si contribuie la asigurarea unui bun echilibru mental, sustine producerea si calitatea sangelui, sustine functia inimii si circulatia sangelui.

Mod de administrare MAMBA Liquid: se bea o sticluta de black mamba liquid de 100 ML cu 30-45 de minute inainte de actul amoros.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.