DIETA cu OREZ pareri forumuri: slabesti fara a te infometa in 3 etape cu DIETA Kempner.

Distributie pareri si comentarii dieta de slabire cu orez Kempner

Utilitatea dietei: 4,2 din 5

Functioneaza regimul de slabire asa cum este descris: 4,1 din 5

Este dieta usor de tinut: 3,8 din 5

Este dieta de calitate buna: 4,1 din 5

Este dieta de slabire orientata spre cineva ca mine: 3,7 din 5

Au avut altii o experienta buna cu dieta de slabire cu orez : 4,1 din 5

Durata dietei Kempner este de 2 saptamani, timp in care se urmareste a se slabi intre 3 si 5 kilograme, fara prea mult efort si fara a suprasolicita organismul.
pareri forum slabire dieta cu orez beneficii si contraindicatii

Teoria dupa care aceasta dieta a fost creata este aceea ca pentru a favoriza slabirea, trebuie eliminate din alimentatie toate alimentele ce contin sodiu si sare. 

Cum, orezul este lipsit de sare, acesta a fost alimentul cel mai potrivit pentru aceasta dieta.

Dr. Walter Kempner a investigat efectul acestui regim alimentar special pe bolnavi diagnosticati cu  hipertensiune arterială și diabet, și a descoperit că acestea erau rareori probleme pentru persoanele care foloseau orezul ca hrană de bază.

Daca sunteti multimiti de rezultatele obtinute cu aceasta dieta, o puteti relua oricand cu condita sa faceti o pauza de cel putin 1 saptamana intre ele.

Dieta de slabire cu orez Kempner are trei etape. 

Prima etapa a dietei cu orez va fi cea de detoxifiere, meniul zilnic continand doar 800 de calorii/zi. In aceasta etapa veti slabi destul de mult intr-un timp relativ scurt. 

Orezul va fi preparat (de preferat fiert) si va fi consumat de mai multe ori pe zi la ore fixe. Fructele permise sunt merele, gutuile, grapefruit, pomelo si capsuni. De asemenea se poate consuma si apa plata sau limonada.

Planul alimentar al celei de a doua etape a regimului de slabire cu orez va avea 1000 de calorii/zi si veti mentine acest numar de calorii pe zi pana cand ajungeti la greutatea dorita de dumneavoastra.

Alimentatia trebuie sa fie bazata pe orez, legume, peste si fasole, toate acestea fiind preparate la abur, sub nici o forma prajite.

A treia etapa din aceasta dieta de slabrie, care este si cea mai grea de fapt este cea de mentinere a greutatii. 

In aceasta faza veti continua regimul in ceea ce priveste consumul de sare si grasimi dar puteti creste putin numarul de calorii consumate pe zi. 

Fructele, cerealele si legumele nu trebuie sa lipseasca din dieta dumneavoastra alimentara pe tot parcursul curei de slabire cu orez.

ATENTIE! Dieta de slabire cu orez NU este recomandata a fi tinuta pe termen lung deoarece nu contine cantitatea necesara de nutrienti si de asemenea are un procent scazut de calorii si proteine. Este foarte eficienta insa trebuie sa aveti grija sa nu exagerati. 

Dieta cu orez Kempner se bazeaza pe un plan alimentar in care meniul conține 5 g de grăsimi (sau chiar mai puțin), circa 20 g de proteine și nu mai mult de 150 g de sodiu.


MAI POTI CITI