LEACURI pentru FLEGMON. Tratament naturist bun pentru flegmoane.

Denumită în termeni medicali flegmon, aceasta afectiune poate beneficia in stadiile incipiente de un tratament naturist eficient si sigur, fara efecte secundare.

Flegmonul este o inflamaţie acută sau subacută a ţesutului conjunctiv subcutanat sau profund.

a) Flegmon de origine infecţioasă - cauzeaza distrugerea ţesuturilor şi formarea de puroi, poate rămâne difuz şi să continue să se întindă sau să se transforme în abces.

Infecţia cauzată de un streptococ la administrarea tratamentului injectabil survine într-un timp relativ scurt şi mai ales în cazul pacienţilor cu un sistem de apărare al organismului destul de scăzut.

b) Flegmonul periamigdalian - inflamaţie a ţesutului conjunctiv pe care se află amigdala palatină, complicatie a unei angine prost tratate.
pareri forumuri tratament naturist flegmon cu ceapa

Este caracterizat de o contractură musculară care împiedică deschiderea completa a gurii, febră ridicată, dificultăţi la înghiţit, umflare a omuşorului şi o boltă a stâlpului anterior al vălului palatin afectata.

Cel mai eficient tratament naturist al flegmoanelor este cel pe baza de cataplasma de ceapa

Tăiați dintr-o ceapă crudă, perpendi cular pe axul ei longitudinal, o felie rotundă cu grosimea de aproximativ 1,5 cm.

Aplicați-o pe leziune sub un pansa ment. Reînnoiți această cataplasmă de două ori pe zi.

Atunci când o schimbați, curățați cu ceai de mușețel sau tinctură de propolis.

Datorită puterii de sucțiune și a calităților antimicrobiene și antiinflamatoare pe care le are ceapa, veți observa cum colecția se adună și apoi se evacuează integral, inclusiv cu temuta "cămașă” în care este conținută. 

Veți scăpa în acest mod ieftin și la îndemâna oricui de chinurile inciziei de la chirurgie și ale toaletării repetate a leziunii rezultate.

ATENTIE! Cazurile grave de felgmoane ajung pe masa de operaţie

Tratamentul impus în cazul unei astfel de infecţii se realizează în funcţie de severitatea acesteia.

Pe de altă parte, cazurile grave ajung la chirurgie, infecţia fiind prea puternică pentru a fi tratată doar prin antibiotice.