MIG Pediatric 20 mg pareri forumuri tratamentul durerii la copii de la 6 luni efecte adverse

MIG Pediatric 20 mg suspensie orala, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,50

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la MIG Pediatric 20 mg (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,34
Certitudine - 0,57
Nesiguranta - 0,20
mig pediatric opinii forum tratamentul durerii copii de la 6 luni

Emotia parerilor referitoare la MIG Pediatric 20 mg (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Anticipare - 0,60

Conform prospectului, MIG® Pediatric este indicat pentru tratamentul simptomatic de scurtă durată al febrei și al durerii ușoare până la moderate, pentru copii de la 6 luni (5 kg) până la 9 ani (29 kg).

MIG Pediatric, 20 mg/ml suspensie orală ibuprofen este un medicament antipiretic (cu efect de scădere a febrei), antiinflamator (reduce inflamația) și analgezic (calmează durerea).

Este disponibil în varianta de 100 ml suspensie orală.

Ingrediente compozitie MIG Pediatric:

Substanţa activă este ibuprofen. Fiecare ml de suspensie conţine ibuprofen 20 mg.

Celelalte componente sunt: Benzoat de sodiu, acid citric anhidru, citrat de sodiu, zaharină sodică, clorură de sodiu, hipromeloză, gumă Xantan, maltitol lichid, glicerol, apă purificată, aromă de căpşuni (conţinând substanţe identice cu aromele naturale, arome naturale, propilenglicol).

Înainte să luaţi MIG pediatric adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Reacţiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai mici doze eficace, pentru cea mai scurtă perioadă necesară controlării simptomelor.

Administrarea MIG pediatric trebuie întreruptă la prima apariţie a unei erupţii trecătoare pe piele, leziuni la nivelul mucoaselor sau a oricărui semn de hipersensibilitate şi trebuie să vă adresaţi imediat unui medic.

În cazul administrării de lungă durată a MIG pediatric, este necesară verificarea periodică a funcţiei ficatului, a funcţiei rinichilor şi a numărului de celule din sânge.

MIG pediatric 20 mg are capac cu închidere securizată pentru a-i feri pe micuți de ingerarea accidentală.

Conține o seringă gradată pentru dozare precisă și facilă. Flaconul este prevăzut cu un dispozitiv special ce permite atașarea seringii de dozare și umplerea ei fără riscul vărsării suspensiei.

In ceea ce priveşte următoarele reacţii adverse, trebuie menţionat faptul că sunt în mod predominant dependente de doză şi variază de la pacient la pacient.

Reacţiile adverse cel mai frecvent observate la administrarea MIG Pediatric sunt de natură gastro-intestinală. 

Pot să apară ulcere gastrice/duodenale (ulcere peptice), perforaţii sau hemoragii gastro-intestinale, uneori letale, în special la vârstnici.

După administrare au fost raportate greaţă, vărsături, diaree, flatulenţă, constipaţie, tulburări digestive, dureri abdominale, scaune negre ca smoala, vărsături cu sânge, stomatită ulcerativă, (inflamare a mucoasei gurii cu ulceraţii), agravare a colitei şi a bolii Crohn.

Scăderea eliminării de urină, acumularea de apă în organism (edeme), precum şi o stare generală de rău pot fi semne ale unei afectări renale care poate evolua până la insuficienţă renală. 

În cazul apariţiei sau agravării simptomelor menţionate, trebuie să întrerupeţi tratamentul cu MIG pediatric şi să contactaţi imediat medicul.


MAI POTI CITI