Pareri ALOEMAX băutură revigoranta cu putine calorii apreciata pe forumuri de nutritie sanatoasa.

Băutura Concentrata AloeMax HerbaLife, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,62.

1. Pareri Favorabile - 2,20
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,90

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la AloeMax HerbaLife (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Certitudine - 0,36
Nesiguranta - 0,24

Emotia parerilor referitoare la AloeMax (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
Aloe  MAX  Herbalife pareri forumuri nutritie sanatoasa
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,59
Anticipare - 0,65

Conform prospectului, cea mai concentrata bautura Aloe Herbalife Nutrition contine in compozitie 97% suc de Aloe Vera si nu are nici coloranti, nici indulcitori, nici arome. Potrivit pentru vegani.

Băutura Concentrată AloeMAx este o băutură revigorantă, cu puține calorii, care te ajută să te hidratezi atât dimineața, cât și pe parcursul întregii zile.

Adăugată în apă, Băutura Concentrată AloeMax îi conferă acesteia un gust răcoritor, ce te poate ajuta să consumi cu plăcere cantitatea recomandată de 2 litri de lichide pe zi.

Beneficii Principale AloeMax HerbaLife: 

Doar 2 calorii per portie.

Gust acrisor , nu este amara. Este eliberata complet de aloin, substanta amara din planta Aloe Vera.

La crearea Herbalife ALOEMAX s-a folosit specia superioara a plantei Aloe Vera - Aloe Barbadensis Miller, care contine cele mai importante substante nutritive.

In compozitia concentratului mai intra si musetelul (Chamomilla), ale carui proprietati emoilente, antiinflamatoare, de calmare si usurare sunt folosite in scopuri curative. Anglosaxonii considerau musetelul o iarba sacra.

Cum functioneaza si actioneaza bautura concentrata AloeMAX: 

Ajuta la actiunea de autocuratare a corpului, curatarea tubului digestiv, reface procesele de absorbtie in intestinul subtire.

Este excelenta pentru un stil de viata stresant: o persoana expusa la stres isi perecliteaza sanatatea stomacului sau.

In consecinta hrana nu este digerata si absorbita corespunzator. Consumand un pahar de Herbal Aloe inainte de masa iti imbunatatesti digestia.

AloeMax conține 97% suc de Aloe Vera extras din frunze întregi prin presare la rece și nu conține coloranți, îndulcitori sau arome.

Frunzele de Aloe Vera sunt culese manual, fiind atent selecționate și pregătite pentru o băutură revigorantă ce poate fi consumată dimineața sau pe tot parcursul zilei.

Plantațiile de Aloe sunt situate în Jaumave, Mexico – parte a Rezervației Biosferei UNESCO “El Cielo”- zonă cu un sol bogat în minerale în care este cultivată una din cele mai bune specii de Aloe din lume.

AloeMax este certificat de IASC (International Aloe Science Council), fapt ce demonstrează că este un produs la cel mai înalt nivel de calitate și puritate.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI