Pareri DUO crema Anticelulitica termoactiva cu ALGE GUAM apreciata pozitiv pe forumuri

DUO crema Anticelulitică termoactiva cu alge GUAM, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,40
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la DUO crema Anticelulitică termoactiva cu alge GUAM (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,61
Nesiguranta - 0,22
duo rema anticelulitica cu alge guam opinii forumuri

Emotia parerilor referitoare la DUO crema Anticelulitică termoactiva cu alge GUAM (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,65
Surpriza - 0,56

Conform informatiilor din prospect, DUO crema Anticelulitică termoactiva cu alge GUAM este o cremă anticelulitică intensivă pentru tratament de remodelare corporală, cu acțiune termoactivă împotriva efectelor cutanate, pentru hidratarea și fermitatea pielii în zonele afectate.

Datorită formulei active bazata pe efectele extractului de alge marine GUAM (alge roșii) și a apei marine de izvor din Insula Noirmoutier, de pe Coasta Atlantică, bogate în proprietăți specifice pentru tratarea imperfecțiunilor cutanate cauzate de celulită, DUO crema GUAM ajută la îmbunătățirea tonusului și a elasticității pielii.

Folosirea in mod regulat a DUO crema Anticelulitică termoactiva cu alge GUAM reduce vizibil imperfecțiunile pielii cauzate de celulită și ajută la obținerea mult doritei fermități și hidratării, lăsând pielea vitalizata și bine tonifiată.

Ingrediente compozitie  DUO crema Anticelulitică termoactiva cu alge GUAM:
  • alge marine roșii GUAM 
  • apă de izvor marină
  • glicozaminoglicani (GAG)

Mod de utilizare DUO crema Anticelulitică termoactiva cu alge GUAM:

Se aplică zilnic, prin masaj ușor și delicat, pe zonele afectate, până la absorbția integrală.

Crema anticelulitică DUO GUAM este indicată pentru o piele normală și NU se recomandă în cazul unei pieli sensibile, delicate, care prezintă aspecte de fragilitate capilară și varice, deoarece produsul prezintă o acțiune termoactivă.

Astfel, este indicat ca înainte de prima folosire să efectuezi un test pe piele,  prin masarea unei cantități mici, pe o suprafața limitată.

Senzațiile ușoare de roșeață și căldură, în zonele tratatate, sunt normale și confirmă acțiunea activă a cremei, precum și efectul anitcelulitic al acesteia.


MAI POTI CITI