Pareri LIFE Forte Bionovativ cresterea nivelului de Oxid Nitric fara efecte secundare.

LIFE Forte Bionovativ, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,66.

1. Pareri Favorabile - 2,20
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,90

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la LIFE Forte Bionovativ  (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,28
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,21
pareri-forumuri-life-forte-supliment-bionovativ-pentru-barbati

Emotia parerilor referitoare la LIFE Forte Bionovativ  (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Incredere - 0,58

Parerea comentariilor despre LIFE Forte Bionovativ de pe forumurile cu topicuri legate de suplimente alimentare pentru barbati eficiente si fara efecte secundare:

O cura cu LIFE Forte Bionovativ dureaza minimum 30 de zile, aceasta perioada fiind suficienta pentru a simti principalele efecte ale acestui supliment natural pentru barbati.

Daca aveti o varsta inaintata, boli cardiace cronice, o intoxicatie medicamentoasa cronica, de natura sa produca impotenta, este recomandata cura de 90 de zile cu LIFE FORTE.

Aceeasi cura de trei luni este recomandata si celor care au luat vreme indelungata steroizi, celor care au abuzat de medicamente chimice sau de alcool.

LIFE Forte Bionovativ stimuleaza si regleaza secretia endocrina, ceea ce are ca efect amplificarea caracterelor masculine (cresterea libidoului, marirea masei musculare in detrimentul tesutului adipos, cresterea fortei fizice, imbunatatirea tonusului psihic).

De multe ori FORTE actioneaza nu instaneu (pentru orice preparat natural e nevoie de un timp de asimilare), dar in 60-90 minute, cu conditia sa fie luat pe stomacul gol si sa aveti o digestie normala, adica fara tulburari de motilitate gastro-intestinala, dispepsie etc.

Totusi, scopul sau principal este o stare ampla de sanatate stabila, pe termene lungi si foarte lungi.

Ingrediente compozitie per capsula Life Forte: 
Struguri (Vitis vinifera), fructe, extract apos uscat,
Mar (Malus punila), fructe, extract hidroalcoolic uscat,
Sofran (Crocus sativus), stigmat: 300mg; capsula vegetala;
Maca (Lepidium meyenii), pulbere: 20mg;
Napraznic (Geranium robertianum), pulbere: 20mg;
Branca-ursului (Heracleum sphondylium), pulbere: 20mg;
Guarana (Paullinia cupana), seminte, extract apos uscat cu min.22% cafeina: 20mg;
Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 2000 ppm
Seleniu: 10mg*;
Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm
Zinc: 10mg.

Mod de administrare Life Forte: 1-2 capsule pe zi.

Cheia eficientei acestui produs este cresterea accelerata, pe cale naturala, a nivelului de oxid nitric din sange, cu ajutorul unor extracte super-concentrate (in polifenoli) de struguri, coaja de mar si sofran.

Mai mult, aceasta substanta, atunci cand este fabricata in cantitati suficiente in organism, este supranumita "boarea de aer proaspat”, dand tonus psihic, usoara euforie, relaxare si forta (are rol de neurotransmitator).

Eficienta polifenolilor, care cresc nivelul de oxid nitric la un nivel fara precedent in organismul barbatului, este dublata de stimularea hormonala pe termen mediu si lung oferita de catre: Maca – stimulentul masculin de baza al amerindienilor, Branca ursului – stimulentul cel mai puternic din medicina populara romaneasca, Napraznicul – re-intineritorul cel mai celebru din medicina populara din zonele montane romanesti.