Pareri OMBILICOPLASTIA sau operația estetică a buricului: o interventie nedureroasa cu recuperare rapida

WIKI: Sa incercam sa ne creionam o parere despre OMBILICOPLASTIE, care reprezintă intervenția chirurgicală ce are ca scop remodelarea și repoziționarea ombilicului.

Ombilicoplastia a fost cea mai populară operație estetică a anului 2019, iar noi vom incerca sa va spunem pe scurt e tot ce trebuie să știm despre omblicoplastie pentru a va face o opinie obiectiva.

De obicei, pacienţii care apeleaza la remodelarea ombilicului sunt pacienţi pe care îi deranjează din punct de vedere estetic.

Unii oameni se nasc cu o formă diferită a ombilicului sau acesta poate suferi un proces de schimbare în urma naşterii la femei, a luării în greutate etc.
pareri fourm operatia de ombilicoplastie preturi recuperare

Primele persoane care au apelat insa la aceasta procedura sunt modelele pentru a obtine un ombilic care sa corespunda standardelor de frumusete din industria de fashion.

De altfel, aceasta operatie este din ce in ce mai solicitata si de tinerele mame care isi doresc modelarea ombilicului deformat in timpul sarcinii.

Kim Kardashian s-a supus proceduri de ombilicoplastie in timp ce alte persoane recurg la ea pentru a sterge urmele unui piercing de exemplu.

Intervenția de ombilicoplastie este una destul de simplă, se realizează de obicei sub anestezie locală. Durează între 20 și 30 de minute.

Nu este dureroasă și constă într-o incizie în interiorul ombilicului, astfel încât cicatricea rămasă nu este vizibilă.

Prin această incizie, chirirugul estetician înlătură excesul de piele și dă o formă nouă ombilicului.

Recuperarea dupa operatia de ombilicoplastie este foarte rapidă. Majoritatea pacienților se întorc la muncă în aceeași zi, la scurt timp după intervenție.

Firele sunt de obicei resorbabile, adică se absorb în timp.

Normal, ca la orice intervenție chirurgicala, zona operata este posibil să fie puțin mai sensiblă, ușor dureroasă, dar asta nu împiedică revenirea imediată a pacientului la activitățile sale obișnuite.


MAI POTI CITI