Pareri pozitive depigmentarea CEARCANELOR de culoare cu LASER

Sa ne facem o parere cat mai apropiata despre depigmentarea cearcanelor adanci mai ales ca tratamentul cearcanelor vineteii nu este unul simplu, dar cu incredere si rabdare putem obtine rezultate naturale pentru multi ani.

Exista mai multe tipuri de cearcane la ochi unele chiar gresit considerate asa, iar aparitia lor are cauze si tratamente diferite.

Lipsa somnului sau oboseala mentală ne poate face să părem palizi și atunci pielea de sub ochi poate deveni mai întunecată prin contrast. Fumatul și consumul excesiv de alcool poate contribui la apariția cearcănelor.

De asemenea, persoanele care beau prea multă cafea, cele care consumă droguri pot avea probleme cu somnul sau au un somn agitat, care poate duce la apariția cearcănelor.
pareri depigmentare cearcane maronii in jurul ochilor

Pentru tratamentul sau estomparea cearcănelor, consultul dermatologic este esenţial. Avem nevoie de un dermatolog cu experienţă mare în tratamentul cercănelor şi care dispune de toate mijloacele de tratament, deoarece este o zonă delicată, cu risc.

Oricum o luăm, vineteala de sub ochi reprezintă o problemă cronică pentru care primul tratament medical nu este niciodată şi ultimul dupa cum o demonstreaza pratica clinica curenta.

Cearcănele „adevărate” se formează însă în urma creşterii volumului pleoapelor inferioare, al căror exces de piele formează „pungi”.

In tratamentul cearcanelor avem nevoie de un dermatolog cu experienta mare in tratamentul cearcanelor si care dispune de toate mijloacele de tratament deoarece este o zona delicata, cu risc, si vad adesea erori grave.

Cearcănele de culoare se tratează cu un laser special, Dye, cu radiofrecvenţa ablativă şi cu creme dermatocosmetice.

Alte tratamente ca peelingurile sau injectările nu dau rezultate. Şi aceste tratamente se vor repeta la câţiva ani.

Unicul tratament eficient si cu rezultat imediat pentru corectia cearcanelor este umplerea cu acid hialuronic.

Procedura se realizeaza rapid, fara durere sau risc de vanatai intrucat se utilizeaza canula atraumatica si anestezie locala cu crema in prealabil.

Tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic dureaza in jur de 10 minute si rezultatele se pot mentine pana la 1 an. In plus, substantele continute in seringa de filler ajuta si la depigmentarea nuantei pielii din zona tratata efect care se osberva dupa 3 saptamani de la injectare.

ATENTIE! Cearcanele apar in general la adulti, si mai putin la copii, insa nu e imposibil sa vedem micuti cu cearcane.

De cele mai multe ori vorbim despre cearcane ereditare, dar aparitia lor mai poate fi favorizata de alti factori, precum raceala, congestia nazala, sinuzita, alergii, alimentatia inadecvata.