Pareri Ulei pur MCT Bulletproof XCT OIL 100%. Beneficiile uleiului MCT. Prospect XCT OIL ulei MTC.

XCT OIL 100% Bulletproof Ulei pur MCT, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,66.

1. Pareri Favorabile - 2,80
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,30

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Bulletproof XCT OIL 100% Ulei pur MCT (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,57
Nesiguranta - 0,20
prospect beneficii ulei xct mtc conform prospectului

Emotia parerilor referitoare la XCT OIL 100% Ulei pur MCT (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,61
Incredere - 0,58

Uleiul MCT este integral compus din acizi grași saturați. Denumirea MCT vine de la Medium Chain Triglyceride și este extras din ulei de cocos și de palmier.

Uleiul MCT este lichid indiferent de temperatura camerei, este incolor și inodor, ideal pentru salată de icre, maioneză și salată de vinete.

Uleiul MCT este o forma purificata de acizi grasi saturati. Acesta provine de obicei dintr-un amestec de ulei de nuca de cocos si ulei de palmier.

Beneficiile uleiului MCT sunt: pierderea rapida in greutate, suprimarea foamei; digestie usoara; mai multa putere creierului; intareste intestinul si stimuleaza antrenamentele.

Exista patru tipuri diferite de MCT-uri: C6, C8, C10 si C12.

C8 este partea buna - studiile clinice arata ca este cel mai cetogenic ulei, ceea ce inseamna ca trece prin tractul digestiv si merge direct in ficat, unde este transformat in cetona de ardere a grasimilor.

Uleiul de MCT de la bulletproof este C8 pur si ridica cetonele de patru ori mai eficient decat uleiul de cocos simplu.

MCT-urile lipseste in mare masura din dieta tipica occidentala, prin urmare, adaugarea uleiului MCT la dieta zilnica poate fi o modalitate puternica de a obtine beneficiile acestor grasimi multi-tasking.

"MCT" este un lant scurt pentru trigliceridele cu lant mediu. Trigliceridele sunt pur si simplu moleculele care alcatuiesc cele mai multe grasimi, iar lantul mediu se refera la lungimea cozii moleculei de grasime.

Uleiul MCT este o forma purificata de acizi grasi saturati. Acesta provine de obicei dintr-un amestec de ulei de nuca de cocos si ulei de palmier.

Uleiul de la Bulletproof™ este ulei C8 pur si ridica cetonele de patru ori mai eficient decat uleiul de cocos simplu.

De obicei, trebuie sa scadeti repede, sa taiati in jos carbohidratii sau sa exersati cu greu corpul pentru a produce cetone.

Cu MCT OIL, va ridicati nivelurile de cetona in cateva minute, cu foarte putin efort. Ce inseamna asta? Mai multe, atat pentru pierderea in greutate, cat si pentru capacitatea dvs. de a va concentra.

Mod administrare XCT OIL 100% Ulei pur MCT: Incepeti cu o lingurita o data e zi si cresteti lent in cateva zile la una sau mai multe portii complete (1 lingura) zilnic.

ATENTIE! Prea mult ulei XCT ™, mai ales daca este consumat pe stomacul gol, poate duce la diaree sau la stomac deranjat.

Se recomanda 1-3 linguri pe zi pentru consumatorii de la Bulletproof.

Dimensiune de servire: 1 lingura (15ml)

Portii pe container: aproximativ 32