Recomandari tratamente SILHOUETTE profesionale cosmetice disponibile la preturi speciale.

Specialiștii de la Centrele Silhouette din București au selectat câteva tratamente cosmetice profesionale, menite să îmbunătățească textura pielii, să hidrateze în profunzime și să ofere lifting nechirurgical, intinerind trăsăturile în mod vizibil.

Parerea consumatorilor despre oferta de de tratamente cosmetice profesionale a Centrelor cosmetice Silhouette extrasa din media comentariilor de pe forumuri:

1. Pareri Pozitive: 2,70

2. Pareri Negative: 1,30

3. Pareri Neutre: 1,00

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat parerile despre ofertele promotionale de tratamente cosmetice profesionale Centrelor Silhouette din Bucuresti
Stabilitate - 57%
Entuziasm - 62%
pareri oferta de sarbatori tratamente cosmetice silhouette cu reduceri bune

Doar până la sfârșitul acestui an, pachetele ce conțin aceste tratamente cosmetice sunt disponibile la prețuri speciale, cu reducere de până la 40%.

a) PACHET ACADEMIE HIDRATRE FACIALĂ. Include o selecție de tratamente ce oferă soluția ideală pentru hidratarea în profunzime și de prevenție a ridurilor și asemnelor îmbătrânirii.

1 ședință Termoactiv

1 ședință. Modelant

2 ședințe Eye Zone

Preț special : 495 lei (reducere de la 660 lei)

b) PACHET DE FERMITATE A BUSTULUI. Tratamentul cosmetic presupune un masaj relaxant cu produse speciale pentru această zonă delicată, urmată de o mască cu efect termic care ajută la tonifierea și fermitatea zonei bustului.

6 ședințe Lift Bust

Preț special: 1099 lei (reducere de la 1680 lei)

c) LIFTING FACIAL NECHIRURGICAL. Ultraformer 3, tratamentul pe bază de ultrasunete micro și macrofocalizate, de mare intensitate, oferă lifting facial instant și fermitate a pielii, efect de durează chiar și un an de zile.

Promoția Silhouette: 1 tratament de lifting Ultraformer 3 pentru ochi, față și gât + CADOU 1 formulă Universkin personalizată

Preț Promotional: 2600 lei (reducere de la 4212 lei)

d) FORMULA PERSONALIZATĂ UNIVERSKIN. Crema perfectă pentru fiecare tip de ten în parte. Este formula dermatologică ultrapersonalizată, axată pe nanotehnologie și pe acțiunea substanțelor pure, active. Specialiștii Silhouette vor crea pe loc produsul perfect adaptat nevoilor pielii.

Promoția Silhouette: 1 formulă Universkin CADOU la 2 formule Univerkin achiziționate.

Preț: 774 lei (reducere de la 1161 lei)


MAI POTI CITI