SOMN CONTROL Naturalis pareri forumuri despre remedii naturale pentru insomnie

SOMN CONTROL de la Naturalis, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate despre insomnie tratament naturist:

1. Pareri Favorabile - 2,30
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 2,00

Distributie pareri si comentarii supliment naturist insomnie Somn Control de la Naturalis
  • Utilitatea produsului: 4,30 din 5
  • Functioneaza produsul cum este descris: 4,30 din 5
  • Este produsul usor de administrat: 4,00 din 5
  • Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5
  • Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,00 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu suplimentele naturale de la Naturalis: 4,40 din 5

Pentru un somn odihnitor, exista suplimentul alimentar  Somn Control de la Naturalis.

Persoanele care adorm greu din diferite cauze si incearca metode de tot felul pentru a-si linisti gandurile, au la indemana de acum Stres Control, un produs care contine doar ingrediente naturale!

naturalis somn control pareri forumuri suplimente naturale pentru insomnie


Conform prospectului Somn Control de la Naturalis contine in compozitie 6 ingrediente active: Valeriana, Melatonina, L-Triptofan, Mac Californian, Magneziu si Vitamina B6.

Triptofanul face parte din grupa aminoacizilor esentiali si este utilizat de creier impreuna cu vitamina B6, nicotinamida si magneziu pentru a produce serotonina, un neurotransmitator important care are rolul, printre altele, sa asigure transmiterea mesajelor creierului la unul din mecanismele biochimice ale somnului.

Triptofanul acţionează ca un antidepresiv non-medicamentos. Atenuează migrenele. Ajută la reducerea anxietăţii şi tensiunii nervoase. Contribuie la atenuarea anumitor simptome ale tulburărilor chimice produse de alcool şi se foloseşte ca adjuvant în controlul alcoolismului.

Macul Californian este o planta perena originara din Statele Unite ale Americii, bogata in vitamine, minerale (zinc, fier, calciu), avand efect calmant, sedativ, anxiolitic, fiind recomandata ca adjuvant in insomnii, stari de agitatie, stres, tulburari de anxietate.

Principiile active din rãdãcina de valeriană au proprietãţi sedative asupra sistemului nervos şi cardiac, precum şi acţiune antispasticã. Preparatele din rãdãcinã de valerianã au fost utilizate încã din antichitate ca sedativ. Ele sunt indicate în nevroze, palpitaţii, colici stomacale de naturã nervoasã, insomnii, tulburãri de menopauzã.

Melatonina combate insomnia, este un antioxidant super-eficient si nu in ultimul rand echilibreaza activitatea endocrina.

Melatonina este utila persoanelor care se confrunta cu depresie si anxietate, anorexie, astenie de sezon, iar in mod special, este nevoie de melatonina in cazul persoanelor care trebuie sa se adapteze rapid la decalajele de fus orar.

In plus, melatonina stimuleaza producerea de osteoblaste, de aceea ajuta la preventia osteoporozei.

Suplimentul naturist pentru insomnie, Naturalis Somn Control 20 de comprimate poate fi gasit in Farmaciile Catena la cele mai bune preturi.


MAI POTI CITI