VISIMIN pareri supliment pentru VEDERE sanatoasa cu LUTEINA din extract din flori de Craite

VISIMIN picaturi pentru vedere, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,62.

1. Pareri Favorabile - 2,20
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,90

Emotia parerilor referitoare la Visimin (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,58
Anticipare - 0,59

Opiniile si comentariile negative despre picaturile Visimin sunt in principla legate de pretul relativ mare, de 139 lei + 10 lei transport, si de faptul ca nu poate fi comandat decat online negasindu-se in farmacii.

Suplimentul alimentar VISIMIN poate inlatura motivele pentru deteriorarea vederii, mai degraba decat sa ascunda problemele, cum o fac mdicamentele asemanatoare.
visimin pareri picaturi pentru vedere care se beau fara efecte secundare

VISIMIN este responsabil pentru intarirea muschilor, oferind destul de lucru microfibrelor.

VISIMIN contine in compozitie o concentratie destul de mare de vitamine si carotenoizi pentru o recuperare eficace a retinei.

Ingrediente compozitie picaturi VISIMIN

1) Luteina din extract din flori de Craite

Preparatele fitoterapeutice sunt recomandate persoanelor cu glaucom, cecitate nocturnă (nictalopie) şi diurnă (hemeralopie) , celor care lucrează mult la calculator sau care suprasolicită ochii prin natura profesiei (şoferi, conductori de locomotivă, radiologi, operatori calculator, piloţi, controlori trafic aerian), în menţinerea acuităţii vizuale, retinită pigmentară şi miopie.

2)  Tinctura din frunze de Afin

Fructele de afin au în compoziţia lor substanţe antibacteriene şi antiseptice şi, foarte important, un echivalent vegetal al insulinei.

Sărurile de calciu, potasiu, sodiu, magneziu, vitaminele precum A, C, B1, B2 şi proteinele conţinute în fructul gustos de afin (chiar şi după ce fructele sunt uscate) transformă acest semiarbust într-un medicament natural miraculos pentru sănătatea ta.

3) Tinctura din frunze de Ginkgo Biloba

Gingko biloba este o plantă medicinală cu ramuri scurte, frunze în formă de evantai, fructe necomestibile, şi produce un miros puternic.

Efectele terapeutice ale fructelor de Gingko Biloba: expectorante, tuberculostatice, antiastmatice, antibronsitice, sedative, digestive, vermifuge.

4) Tinctura din radacini de Angelica

Rãdãcina conţine ulei volatil în a cãrui compoziţie intrã principii cumarinice, angelicina, xantotoxina, imperatorina, bergaptenul.

Mai conţine acizii cafeic, clorogenic, angelic, fumaric, oxalic, acizi graşi, taninuri, substanţe glucidice.

Uleiul volatil se recomandã în anorexie, dispepsii, meteorism. Uleiul eteric de angelicã se mai foloseşte şi extern în terapia reumatismului.

Datorita compozitiei sale, VISIMIN normalizeaza vasele de sange si le protejeaza de socuri daunatoare ale presiunii sanguine ridicate.

Mod de administrare VISIMIN: Cate 10 picaturi se dizolva intr-un pahar cu apa, de cate 3 ori/ zi. Se consuma imediat dupa masa.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI