CALMATUS Bioeel pareri pozitive supliment calmarea duerilor in gat. Pret bun Farmaciile Tei.

CALMATUS Bioeel capsule naturale pentru tuse si dureri in gat, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,66.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 1,00
3. Comentarii Neutre - 1,50

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la CALMATUS Bioee (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,20
calmatus capsule bioeel pareri bune remediu tuse si dureri in gat

Emotia parerilor referitoare la CALMATUS Bioee (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Anticipare - 0,60

Calmatus, 30 capsule, Bioeel poate fi cumparat la cel mai bun pret, 26 lei in toate farmaciile Tei si din farmacia online.

Conform prospectului,  ingredientele din compoziția Calmtuse sunt recunoscute pentru următoarele proprietăți și acțiuni:

a) Acetilcisteină efect antioxidant și detoxifiant. Acetilcisteina aparţine unei clase de medicamente denumite mucolitice şi este utilizată la fluidizarea secreţiilor bronşice excesive sau vâscoase din afecţiunile bronşice şi pulmonare

b) Cimbrul de cultură ( Thymus vulgaris) contribuie la starea de bine a tractului respirator și a gâtului, susține secreția de mucus și facilitează expectorația, calmează iritațiile de la nivelul tractului respirator superior (gât, faringe, corzi vocale), ajută an caz de tuse uscată, prezintă acțiune antibacteriană, ajută sistemul imunitar și contribuie la apărarea naturală a organismului; zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

Ingrediente compozitie CALMATUS Bioeel: acetilcisteină, extract din părțile aeriene de cimbru de cultură ( Thymus vulgaris), gluconat de zinc.

Mod de administrare CALMATUS Bioeel: câte 1 capsula pe zi, după masă indiferent de momentul zilei, cu o cantitate suficientă de lichid.

Atenționări! CALMATUS Bioeel NU se recomandă sub 12 ani, femeilor însărcinate și care alăptează, persoanelor alergice la plante din fam. Lamiaceae.


MAI POTI CITI