DETOXIC pareri forumuri tratament viremi intestinali eficient la copii si la adulti fara efecte secundare

DETOXIC tratament naturist viermi intestinali, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,30
2. Opinii Nefavorabile- 1,00
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la DETOXIC capsule 100% naturale (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Certitudine - 0,39
Nesiguranta - 0,22

Emotia parerilor referitoare la DETOXIC (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,56
Anticipare - 0,64
detoxic pareri forumuri remedii naturiste viermi intestinali

Conform informatiilor de pe eticheta capsulele de Detoxic sunt un remediu naturist, care nu produce efecte secundare negative asupra organismului.

În comparație, tratamentul medicamentos pentru paraziți intestinali, deși este foarte eficient în eliminarea infecției, poate produce reacții adverse severe datorită agresivității sale terapeutice.

Detoxic NU are efecte secundare (spre deosebire de pastilele chimice, care provoacă greață, amețeli, vomă și care afectează biochimia ficatului)

Tratamentul pentru viermi si paraziti intestinali Detoxic este bazat pe o compoziție 100% naturală, alcătuită din extracte de plante cu proprietăți antihelmintice foarte concentrate.

Ingrediente compozitie DETOXIC supliment naturist contra viermilor intestinali
 • Extract de frunze de Centella asiatica care ajută la refacerea rapidă a microflorei intestinale, împiedică dezvoltarea și răspândirea organismelor parazitare înafara intestinului gros
 • Extract de rădăcină de Curcuma longa care stimulează procesul de vindecare a țesuturilor intestinale și la eliminarea biodegradării cauzate de viermii intestinali
 • Extract de fructe de Phyllanthus emblic care reprezinta o componentă activă cu proprietăți antiinflamatoare foarte puternice ce ajută la ameliorarea rapidă a simptomelor parazitozei
 • Extract de Apium graveolens o substanță bioactivă cu proprietăți antihelmintice foarte puternice, contribuție directă la distrugerea paraziților și la eliminarea acestora din organism. 
 • Extract de tintaură. Ţintaura este socotită unul din cei mai puternici „detergenţi” naturali pentru otrăvurile din organism, adică una dintre cele mai puternice ierburi detoxifiante.
 • Extract de coada șoricelului
 • Extract din pulbere de cuișoare

Tratamentul cu Detoxic trebuie ținut pe o perioadă de 30 de zile, iar conform rezultatelor testelor clinice afișate pe site-ul oficial Detoxic, paraziții intestinali sunt complet eliminați.

Rezumat beneficii Detoxic, supliment alimentar impotriva viermilor intestinali
 • Eliminarea paraziților intestinali și a ouălor
 • Eliminarea dermatitelor alergice
 • Eliminarea ulcerelor gastrice și a diareii
 • Eliminarea anemiei


MAI POTI CITI