GINOSEPT pareri forumuri crema FARES: calmează iritaţiile şi mâncărimile

Crema GINOSEPT G93 Fares beneficiaza pe forumuri de pareri pozitive care in principal sublineaza faptul ca acest produs natural calmează iritaţiile din zona intimă eficient si contribuie la o igiena adecvata fara a avea efecte secundare.

Ingrediente compoziție Crema GINOSEPT: Vaselina; extract uleios de flori de galbenele (Calendulae flos), muguri de plop (Populi gemma) si pelin (Absinthii herba) 20%; lanolina; stearina; unt de Shea; unt de cacao; uleiuri esentiale de: lavanda (Lavandulae aetheroleum) 1,5%, ti-tree (Melaleuca alternifoliae aetheroleum) 0,5%, coada soricelului (Millefolii aetheroleum) 0,2%, cuisoare (Caryophylli floris aetheroleum) 0,1%.

Contraindicații Crema GINOSEPT G93: A nu se folosi in caz de alergie la oricare dintre componente.

Persoanele cu fond alergic trebuie sa ceara sfatul specialistului si sa testeze produsul inainte de utilizare. In cazuri izolate poate aparea senzatie usoara de arsura locala.

a) Florile de gălbenele reprezintă unul dintre cele mai eficiente mijloace naturale pentru protejarea şi refacerea pielii şi a mucoaselor după acţiunea unor factori nocivi.

Galbenelele conţin substante active care calmează iritaţiile şi mâncărimile, susţin procesul de granulaţie şi refacere a mucoaselor, şi contribuie la eliminarea unor microorganisme având specificitate atât pe fungi cât şi pe protozoare.

b) Azulenele din uleiul esenţial de coada şoricelului au proprietăţi calmante locale, ajută la refacerea structurii normale şi la menţinerea sănătăţii pielii şi a mucoaselor.

c) Uleiul esenţial de ti-tree este un agent recunoscut pentru efectele antiseptice, de calmare a iritaţiilor cutanate şi de înlăturare a microorganismelor de natură bacteriană, virală şi fungică.

d) Uleiul esenţial de cuişoare este un produs natural care are capacitatea de înlăturare a microorganismelor potenţial patogene cu un spectru larg (bacterii gram pozitive şi gram negative, virusuri, fungi), contribuie la relaxarea musculaturii netede şi la reducerea senzaţiilor de disconfort local.

e) Mugurii de plop, numiţi in literatura de specialitate: propolis vegetal, sunt o importantă sursă de propolis.

Prin analize chimice de laborator s-a arătat că există 5 substanţe prezente atât în propolis cât şi în mugurii de plop, dintre care 3 dintre acestea au proprietăţi de combatere a microorganismelor de natură bacteriană şi fungică.

Mugurii de plop mai conţin derivaţi ai saligenolului care le conferă proprietăţi de reducere eficientă a iritaţiilor, şi a senzaţiilor locale de disconfort.

f) Pelinul este o planta antiinfectioasa prin tuiona și antiinflamator prin substanțele amare, ajutând astfel la calmarea iritațiilor, refacerea mucoasei vulvovaginale și eliminarea microorganismelor patogene.

g) Uleiul esenţial de lavanda este un ulei blând, recunoscut pentru efectele cicatrizante, de calmare a iritaţiilor şi de înlăturare a microorganismelor potenţial patogene de la nivelul pielii. Cercetările de laborator au arătat eficienţa uleiului de lavanda asupra diferitelor specii de Candida și a unui spectru larg de bacterii și virusuri.

h) Untul de Shea si untul de cacao datorită conținutului bogat în vitamina A si E ajută la regenerarea și hidratarea mucoaselor datorită acizilor grași din compoziție, ajută la calmarea iritațiilor cutanate, la prevenirea și combaterea uscăciunii mucoaselor. Polifenolii din compoziție sunt antioxidanți puternici, iar fitosterolii sunt agenți de protecție, cu efect cicatrizant și reparator la nivelul mucoaselor.

Mod de folosire Crema GINOSEPT G93: Se aplica extern in zonele intime atat la femei cat si la barbati, preferabil seara la culcare dupa efectuarea toaletei locale.

Pentru un efect bun durata utilizarii cremei GINOSEPT G93 este de aproximativ 6-18 zile consecutive.
MAI POTI CITI